Trabzonspor dostluk maçı için İrlanda'ya gitti

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada İrlanda'nın Drogheda United takımı ile oynayacağı dostluk maçı için İrlanda'ya gitti.TRABZON EKSİK GİTTİTrabzon'dan THY'ye ait özel uçak ile İrlanda'ya hareket eden bordo-mavili kafilede, 20'si futbol

Trabzonspor dostluk maçı için İrlanda'ya gitti

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada İrlanda'nın Drogheda United takımı ile oynayacağı dostluk maçı için İrlanda'ya gitti.

TRABZON EKSİK GİTTİ

Trabzon'dan THY'ye ait özel uçak ile İrlanda'ya hareket eden bordo-mavili kafilede, 20'si futbolcu olmak üzere toplam 80 kişi yer aldı. Sakatlıkları bulunan Mustafa, Halil ile milli takım kamplarına katılan Onur, Tolga, Soner, Zeki Yavru, Alim, Sapara, Zokora, Bamba, Adrian ve Cech kafilede yer almadı. Çok sayıda eksik oyuncu nedeniyle A2 takımından kadroya 6 oyuncu dahil edildi.

Kafileyle Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman da İrlanda'ya gitti. Kulüp Başkanı Sadri Şener'in kafileye İrlanda'da katılacağı bildirildi.

-TALLAGHT STADI'NDA OYNANACAK-

Trabzonspor ile Drogheda United araszındaki dostluk karşılaşması , Dublin'de Tallaght Stadı'nda TSİ 21.30'da başlayacak.Maçın ardından da kafile özel uçak ile Trabzon'a dönecek.

 Bilet fiyatları, yetişkinler için 15 avro, öğrenciler için 10 avro, çocuklar için 7 avro, aileler (2 yetişkin-2 çocuk) için ise 25 avro olarak açıklandı.

İKİNCİ KEZ İRLANDA DA  

Trabzonspor, daha önce 1990-1991 sezonunda Avrupa Kupa Galipleri Kupası ön eleme turunda İrlanda'nın Bray Wanderers takımı ile karşılaşmıştı. Bordo-mavililer, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini sahasında 2-0'lık sonuçla elemişti. Bordo-mavililer, Drogheda United karşılaşmasıyla 23 yıl sonra İrlanda'da maç oynamış olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor