Trabzonspor Divan Kurulu toplandı

Trabzonspor Kulübü 26. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı bugün (Cumartesi) saat 10.30’da Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirdiTrabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener salona geldi.Divan Başkanlığına Osman Çavuşoğlu  başkan yardımcılığına Şener Yavuz, Katip ü

Trabzonspor Divan Kurulu toplandı

Trabzonspor Kulübü 26. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı bugün (Cumartesi) saat 10.30’da Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirdi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener salona geldi.

genel_kurul.jpg

Divan Başkanlığına Osman Çavuşoğlu  başkan yardımcılığına Şener Yavuz, Katip üyeliklerine İbrahim Aydın, Murat İskender seçildi.

 

 

Divan Genel Kuruluna katılımın fazla olduğu görüldü.

Ali Özbak konuştu

Bu toplantı bilgilendirme toplantısıdır. 2010 yılımın 2. Toplantısı..  Sezon başında takımımız ilk kez müzemize Süper Kupayı getirdi. Lige moralli başladık. Mustafa Şamil ekinci müzesine Süper Kupa çok yakıştı, başta yönetim kurulunu teknik kadromuzu ve takımımızı kutluyorum.

Kupadan sonra lig şampiyonluğunu istiyoruz. İnşallah bunu da en kısa zamanda gerçekleştiririz. 1967 bugüne değin mevcut üye 19926 olduğunu 815 üyemizi kaybettik. 5 bin 339 üyemizi üyeliğini de dondurduk.Aidat borcumuz olmayan 6350 üyeni. 1370 aktif üyemiz bulunuyor.387 Divan üyemiz görülmektedir. 226 Divan üyesini kaybettik. 723 Divan üyemiz bulunmaktadır. Bayan üye sayımız 10'dur.

Ekonomik konularda Süper Lig kulüplerinin durumu iç açıcı değil.Ülke kulüpleri bu ekonomik açmazdan bir an önce çıkarılma. Devletimiz bu işe bir an önce el atmalı. Çok sayıda yabancı transferleri yerli oyuncularımızı olumsuz etkilemektedir.

Bugün oynayacağımız Gençlerbirliği maçında takımımıza ve bütün maçlarında başarılar diliyoruz.

Ali Özbak konuşmasını tamamladı.

 

 

Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanı Tayfun Sezeroğlu'nun annesinin evde kaza geçirmesinden dolayı Divan Genel Kuruluna katılamadığı açıklandı.

Bayan Divan Üyelerine Başkan Sadri Şener tarafından plaket verildi.

Şamil Ekinci'nin ve Muharrem Melek'in mesaları okundu.

 

 

Sabit Sabır tüzük gündemi ile ilgili söz aldı.

Tüzük teklifi geldiğinde ilk zaman karşı oldum yine de karşıyım. Trabzonspor amatör bir kulüptür ve böyle de devam etmeli, para değildir ama para da gereklidir. Trabzonspor kümeye gitme durumu olsa bile gazetelerde büyük yer almıştır.

 

 

Ali Sürmen konuşma yaptı.

Divan Kurulunun bilgilendirme metinindeki bir çok hususa katılıyorum ama bir çok şey de eksiktir. Başkan ve asbaşkan TFF yönetim kurulu konusunda başkan bilgilendirme toplantısı yapmalıydı. Bunu basına kapalı şekilde yapmalıydı. Sokak dedikodularından kulüp zarar görüyor. Ne Başkan ne Hayretin Hacısalihoğlu ne de Atal bu kaosun ortasında kalmayı hak etmiyor.bu konuda bilgilendirme toplantısında  yapılmalıydı.

Sadri başkanın yönetimindeyken tüzük konusunda komisyon kurulması konusunda karar almıştık. Otursak 30 tane tüzük yazarız. Ama herkese göre tüzük yazılmaz. Bir Genel Kurulda tüzük halledilmeliydi şimdi kongre öncesinde geç kalındı.

Ben yeni tüzük çalışmalara katılmadım. 15 kişilik komisyonun hazırladığı tüzüğün 20 maddesi değiştirildi. Trabzonspor’da elinin taşın altına koyan yönetimdir. Hesap veren yönetimdir. Hepimiz Divan Kurulu üyesiyiz. Hesabı yönetime soruyoruz, o zaman yetki de yönetimde kalmalı. Başkanlık konusunda yönetimin kararına katılıyorum. Katılmaya da saygı duyuyorum. Tüzükte denetleme mekanizmasını doğru koymalıyız. 1967 kalmalıyı dersek bu kulüp iflas eder. Bu kulüp amatörde kalmalı diyen ağabeylerimiz şirketlerinin başına profesyonel adamları koyuyorlar. Bu şirket borsada. Biz tüzüğe madde koymalıyız. Şirkete mali müşavir getirilecek ve paranın hesabı yapılmalı. Başkanın önünde koyulmalı. Kurtuluş istiyorsak tüzükte, tüzük yapmalıyız. Niye borç artıyor kavgasını yapmadan siysem borcu artırır, yarın gelecek de artıracaktır. Tüzük konusunda çalışmaları yapılmasını konusunda sizlerden destek bekliyoruz.

 

 

Sabit Sabır  açıklama yaptı.

Trabzonspor Trabzonluların kulübüdür, Trabzonsporun kimse alamaz, kimse satamaz. Ben amatör konusunda bu kastettim. Trabzonspor’un borsaya girilmesi büyük hataydı.

 

 

 

Başkan Şener konuştu

 Divan Kurulu Trabzonsporun geleceğinin planlanacağı yerdir. Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası ve Süper Kupa alan ve ligin şampiyonluğunu belirleyen bu sen ede şampiyonluğun en  büyük adayı gösterilmektedir. Şampiyonluk en büyük hedefimizdir. Geçmişte şampiyonlularda araştırılırsa kent bünyesinde birliktelik görülmektedir.

sadri_sener.jpg

Önümüzdeki hafta TTNET ve Denizbank ile sponsorluk anlaşması yapacağız. Sahada ne kadar çok kaxanırasbız kasanıza girecek para da artacaktır. Takımımıza gereken desteği vermek olacaktır. Ortaya koyduğumuz hedeflerden Avrupa’dan elenmemiz bizleri üzmüştür. Trabzonspor yönetim kurulu olarak genel kurula kadar kulübü kısır tartışmaları dışından tutmak istiyoruz. Yıllardır hedefimiz olan şampiyonluk için iyi bir kadromuz var.  Borsa konusunda 3 kez ihtar aldık.

 

Şener Yavuz, denetleme kurulu raporlarını okuyor...

Ali Özbak, son kez söz aldı.

Yapılan her eleştiriyi alırız. Trabzonspor Kulübüne yakışır bir toplantı yaptık.Katılımcılara çok teşekkür ederiz.

Trabzonspor Divan Genel Kurulu sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor