Trabzonspor Divan Başkanını seçti.

Trabzonspor bugün (14 Şubat 2015 Cumartesi) 14. Divan Başkanlık Kurulu'nu yaparak yeni Divan Başkanını seçti. 4 sandıkta kullanılan oyların 345'i alan Ali Sürmen Trabzonspor'un yeni Divan Başkanı seçildi.İki adayın yarıştığı kongre saat 11:00'de Karadeniz

Trabzonspor Divan Başkanını seçti.

Trabzonspor bugün (14 Şubat 2015 Cumartesi) 14. Divan Başkanlık Kurulu'nu yaparak yeni Divan Başkanını seçti. 4 sandıkta kullanılan oyların 345'i alan Ali Sürmen Trabzonspor'un yeni Divan Başkanı seçildi.

İki adayın yarıştığı kongre saat 11:00'de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde yapıldı.

OYLAR SAYILDI

Oy verme işleminin sona ermesinin ardından yapılan 686 üyenin seçime katıldığı belirlenirken bu üyelerden ise 683 üye oy verdi.

4. SANDIK: ALİ SÜRMEN: 92, NADİR SARAL: 90

3. SANDIK: ALİ SÜRMEN: 88, NADİR SARAL: 72

2. SANDIK: ALİ SÜRMEN :99 , NADİR SARAL: 78

1. SANDIK: ALİ SÜRMEN:66 , NADİR SARAL: 98

TOPLAM: ALİ SÜRMEN: 345, NADİR SARAL: 338

OYLAMADAN KARELER İÇİN TIKLAYIN

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

BAŞKAN ADAYI ALİ SÜRMEN'İN KONUŞMASI İÇİN TIKLAYIN!

BAŞKAN ADAYI NADİR SARAL'IN KONUŞMASI İÇİN TIKLAYIN!

 

KONGRE DİVANI SEÇİLDİ

Divan başkanlığına Avukat Mahmut Kemal Kumkuloğlu seçilirken üyeleri Salih Aladağ, Adnan Bayraktar, Temel Korkmaz ve Ali Makul oy çokluğu ile Kongre divanına seçildiler. Kongre Divanının seçilmesinin ardından Divan Başkanı salonu saygı duruşu ve istiklal marşına davet etti.

GÜNDEM DEĞİŞİKLİĞİ

Genel Kurulda gündem değişikliği önerisi yapıldı. Gündemde yer alan 7. madde (7. Başkan ya da başkan adaylarının konuşmaları) ile 8. madde (8. 14. Divan Başkanlık Kurulu’nun görüş, düşünce ve önerileri cevaplaması)'nin yerleri oy çokluğu ile değiştirildi ve gündem bu şekilde kabul edildi.

95’TE BORÇ YOKTU ŞİMDİ 300’Ü BULDU

Ali Özbak yine söz alarak şunları söyledi;

Denetleme Kurulu’nun en son sunduğu raporda borç miktarı 289-290 milyondur eski deyimiyle trilyon. Şu andaki miktar bunun üzerindedir sanırım. Kulübün 41 yıllık birincilik serüvenin de gözden geçirdim. Kulübün tarihinde toplam çeşitli kademeler de 200 ay yaklaşık görev yaptım. Bugün gönül rahatlığıyla devredeceğim.

1995’de Trabzonspor’un borcu yok ama bugün 300 milyonun üzerinde borcu var. Hiç küçülmedi hep büyüdü. Hiçbir yönetimi töhmet altında bırakmadan elimde dosya da olmadan bunu söylüyorum.

EYÜP AŞIK SALONA GİRDİ ALİ KEMAL BAŞARAN OY KULLANACAK

Salona milletvekili aday adayları Asım Aykan, Mehmet Atalay da geldi. Atalay konuşmalar bitmeden salondan ayrıldı. Eski bakanlardan Eyüp Aşık da salona girdi. Trabzonspor yönetiminden Ali Kemal Başaran da divanda konuşmaları izliyor ve oy kullanacak.

ALİ ÖZBAK NELER SÖYLEDİ?

Divan Başknalık kurulu görevimizi 13. ve 14. Divan başknalık kurulu görevimizi 12. Başknalık kurulundan bu güne deyin taşıdık. Yaptığımız bu görev bizler için bir gurur kaynağı olmuştur. Kulüp divanımızın hayat bulması 35 yılını tamamladı. 2003 yılına kadar Divan başknalık görevi gezici bir şekilde sürdürdü. Trabzonspor'a yakışır ilk Divan başkanlık kurulu 10. Genel Kurulda tevfik Serdar Kültür merkezinde yapıldı. Bilgilendirme Divan toplantıları Divanın yeni yüzü oldu. bazı üyeler bu toplantıları iyi okuyamayarak bu toplantıları bir yüzleşme toplantısı olarak algıladılar. Bizde Trabzonspor'a yetkimizi aşmadan ne katabilirizin peşinde olduk. Biz bizi bazı ilk leri gündeme taşıdık ve sonuçlandırddık. Öncelikli olarak onur üyesi sorununu çözüme kavuşturduk.  Bu salonda teslim aldığımız emaneti bugün yeni arkadaşlara teslim ederken herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

SUAT BAYRAKTAR NELER SÖYLEDİ?

Divan görevini yapsaydı Trabzonspor çoktan şampiyondu. Bu şehre sahip çıkalım. Sizler bizler divan sahip çıkarsa bu işi başarırız. Yönetici acıkmaz susamaz kızmaz. Trabzonspor bir tane var. Ben istedimki defansı iyi yapalım. Divan çok önemlidir. Yapıcı gücü yoktur ama çok önemlidir. Bziler inanalım divana çok şeyler yaparız. Burada iki liste var. bu listeleri tek liste yapalım şampiyon olalım. Divanın kafarı rahat olur ama yönetimin kafası rahat olmaz. Divan bunu yaptırabilir. Çocuklarımız şampiyonluk göremedi şuç bizde. kendi paramızı rahat kullanamıyoryuz. Trabzonspor'unda parasını iyi kullanmamız lazım.

MEHMET CEVAHİR NELER SÖYLEDİ?

"unutma unutulanlar unutanları asla unutmaz" Sayın Divan Trabzonspor'un çok değerli üyeleri hepiniz ile ocağına hoş geldiniz. Trabzonspor'a emeği geçenleri ve ebediyete göçetmiş insanlara rahmet diliyorum. hayatta olan çok değerli Başknalık yapmış Divan üyeliği yapmış olanlarada uzun çömürler diliyorum. Burası bişzim evimiz. İnsan kendi evinde bu ciddi konuları konuşamıyorsa nerede konuşacak. O halde bizlere düşen görev Bundan sonra divan Kurulu Başknalığına seçilecek olan arkadaşımaza elnbette başarılar diliyoruz. ama şunu söylenmeden geçemeyeceğim. Trabzonspor'un geçmiş dönemlerina bakınız. Hangi şartlarda şampiyonluklar kazanmış bakınız. 10 yıldan beri Trabzonspor'umuz kan keybediyor. Yönetim Kurulu Başknalığı bir baştır. insan vücüdü olarak düşünün. Ama üyeleri gözardı edemeyiz. Divan Kurulunun yönetmek gibi bir görevi yoktur ama onlara da saygı duymak lazım. Galatasaray'da herkes Galatasaray lisesinden mezun iki üç dil bilen insanlardır. Trabzonspor'da neden böyle olmasın. Divan'ın daha tevik edici onurlandırıcı ve Yönetim Kurulunun yanlışlarını söyleyerek onları uyarması gerekir. Biz birbirimize saygı duymazsak, dinlemezsek kimse bizi dinlemez.

 

İŞTE ADAYLARIN LİSTELERİ

1-216.jpg

İŞTE KONGRE GÜNDEMİ

14. Divan Başkanlık Kurulu

1. Yoklama – Açılış,

2. Genel Kurul Divan Başkanlığının oluşturulması,

3. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı,

4. Gündemin üyelere takdimi,

5. 14. Divan Başkanlık Kurulu’nun üyeleri bilgilendirmesi,

6. Divan üyelerinin görüş, düşünce ve öneri sunmaları,

7. Başkan ya da başkan adaylarının konuşmaları,

8. 14. Divan Başkanlık Kurulu’nun görüş, düşünce ve önerileri cevaplaması,

9. Seçim,

10. Kapanış.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor