Trabzonspor devlerle karşılaşacak!

Trabzonspor ve Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in devre arasında büyük bir turnuvaya katılacak. Türkiye'nin 2 büyük takımı, Hollanda devi Ajax ve İskoçya'nın köklü kulübü Celtic ile Antalya'da karşı karşıya gelecek.Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda, 8

Trabzonspor devlerle karşılaşacak!

Trabzonspor ve Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in devre arasında büyük bir turnuvaya katılacak. Türkiye'nin 2 büyük takımı, Hollanda devi Ajax ve İskoçya'nın köklü kulübü Celtic ile Antalya'da karşı karşıya gelecek.

Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda, 8-12 Ocak arasında Antalya Wintercup ismi ile düzenlenen turnuvada maçlar Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak.

Turnuvada 9 Ocak günü Celtic ile Trabzonspor karşı karşıya gelecekken, 10 Ocak'ta da Galatasaray ile Ajax kozlarını paylaşacak.

İlk iki günün kaybedenleri 11 Ocak'ta 3.'lük maçına çıkacak ve turnuvanın kazananı 12 Ocak günü yapılacak final mücadelesi ile belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor