Trabzonspor dernek başkanı ne dedi ?

 Karabük’ün Yenice ilçesinde Bulunan Trabzonspor Taraftarları Dayanışma ve Kültür Birliği Derneği’nin başkanı İbrahim Yaylı, Zonguldak’taki Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak’ı ziyaret etti.  Yenice Trabzon Spor Taraftarları Dayanı

Trabzonspor dernek başkanı ne dedi ?

 

Karabük’ün Yenice ilçesinde Bulunan Trabzonspor Taraftarları Dayanışma ve Kültür Birliği Derneği’nin başkanı İbrahim Yaylı, Zonguldak’taki Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak’ı ziyaret etti. 
 
Yenice Trabzon Spor Taraftarları Dayanışma ve Kültür Birliği Derneği Başkanı İbrahim Yaylı, Orman Mühendisleri Odası Zonguldak Bartın Temsilcisi Fikret Koç ile birlikte Zonguldak, Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak’ı dernek binasında ziyaret etti.
 
Bayrak ile ilk kez tanışan Yaylı, ziyaret amacını ise Zonguldak’ta düzenlemeyi planladıkları paneller olduğunu ifade etti. Yaylı, planlanan programlar ile ilgili şu bilgileri verdi:
 
“Zonguldak’ta Türkçe alanında bir konferans verebilmek. İkinci panelde, Türkiye ve dünyada trafik kültürü konusunu düşünüyoruz.
 
Kur’an-ı Kerim’in ışığında sosyal hayatta akıl ve mantığın kullanılması yönünde bir konferans yapmayı düşünüyoruz. Zonguldak Trabzonlular Derneği ile birlikte yapmayı düşünüyoruz.
 
Türkçe panelini yaparken, Türk Dil Kurumu’ndan konuşmacı talep edeceğiz, bu işin içerisinde Zonguldak İl Milli eğitim Müdürlüğü Zonguldak Trabzonlular Derneği de yer alacak. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nden de temsilci getirmeyi düşünüyoruz.
 
Türkiye ve Dünya’da trafik güvenliği konusunda ki paneli de Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu yönde girişimlerimiz olacak.
 
Ayrıca Ankara’daki Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'ndan ilgili uzmanları buraya davet etmeyi düşünüyoruz.
 
Yine Trabzon gazeteciler cemiyeti’ni de bu panele ortak etmeyi planlıyoruz. Akıl ve mantık paneline de Başbakanlığımızın Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan uzmanları davet etmeyi düşünüyoruz.
 
Bu daha kesinleşmedi. Son görüşmelerin ardından karar vereceğiz. Bu panele, Zonguldak İl Müftülüğü’nü, Zonguldak Trabzonlular Derneği ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nden de bir konuşmacı davet etmek istiyoruz. Bu şekilde sosyal aktiviteler planlıyoruz.
 
Bunlar tamamen toplum menfaatine, toplum yararına işler bunlar. İnşallah Zonguldak’ta bu etkinliğimiz, renk getirir.” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bayrak ise, Zonguldak’taki dernek olarak da çevre kirliliği konusunda bir seminer planladıklarını ifade etti.
 
Bayrak, “Sizin düşündüğünüz bu sosyal aktivitelerde elimizden gelen katkıyı vermeye hazırız. Biz de hava kirliliği konusunda panel düşünüyorduk. Salon inşaatımız bitme aşamasında. Sizlerin de etkinliğiniz son derece memnun etmiştir.
 
Talebiniz doğrultusunda, bize düşen görev neyse yerine getirmeye hazırız. Sizin önderliğinizde, tüm yönetim kurulumuzla, elimizden gelen her konuda yanınızdayız. Bu etkinlikte değerli Zonguldaklıları aydınlatma adına derneğimizin üzerine düşen görevi yerine getireceğiz” diye konuştu.
 
Ziyarette katılan Orman Mühendisleri Odası Zonguldak Bartın Temsilcisi Fikret Koç da, Trabzonspor Taraftarları Derneği ve orman mühendisleri ile birlikte Yenice’de doğa yürüyüşü yapmak istediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor