Trabzonspor derbilerde gülmedi

Trabzonspor, tarihi gözle baktığı Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarının yüzünü yine güldüremedi. Bordo-mavililer Beşiktaş maçları dışında Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında sahadan boynu bükük ayrılarak camiasını üzdü. Spor Toto Süper Final Şampiyonlu

Trabzonspor derbilerde gülmedi

Trabzonspor, tarihi gözle baktığı Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarının yüzünü yine güldüremedi. Bordo-mavililer Beşiktaş maçları dışında Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında sahadan boynu bükük ayrılarak camiasını üzdü.

 

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 5. haftasında sahasında konuk ettiği Fenerbahçe maçına büyük bir önem veren ve farklı bir misyonla müsabakaya hazırlanan Trabzonspor ezeli rakibi karşısında yine istediğini alamayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Tansiyonu yüksek gerilimin ise hat safhaya çıktığı müsabakada bordo-mavililer sahada bekleneni veremezken maç sonunda ise büyük bir tahribat yaşadı.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, bu sezon İstanbul'un 3 büyük takımına karşı oynadığı maçlarda taraftarının yüzünü güldüremedi. Bordo-mavililer Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında bekleneni veremedi. Özellikle Fenerbahçe maçlarını diğer maçlardan ayrı tutan ve farklı bir ortamda hazırlanan Trabzonspor ezeli rakibi karşısında bekleneni veremeyerek taraftarını yine üzdü.

Spor Toto Süper Lig ve Süper Final maçlarında İstanbul'un 3 büyük takımına karşı oynadığı 11 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Trabzonspor attığı 9 gole karşılık ise kalesinde 18 gol gördü. Bordo-mavililer aldığı iki galibiyeti bu hafta Süper Final'in son maçında oynayacağı Beşiktaş karşısında elde etti.

 

Trabzonspor'un bu sezon 3 büyük takımına karşı oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şu şekilde:

 

Spor Toto Süper Lig

12. Hafta Trabzonspor-Beşiktaş: 0-1

15. Hafta Trabzonspor-Galatasaral: 0-3

16. Hafta Fenerbahçe-Trabzonspor: 1-0

29. Hafta Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2

32. Hafta Galatasaray-Trabzonspor: 1-1

33. Hafta Fenerbahçe-Trabzonspor: 1-1

 

Spor Toto Süper Final

1. Hafta Fenerbahçe-Trabzonspor: 2-0

2. Hafta Trabzonspor-Beşiktaş: 1-0

3. Hafta Trabzonspor-Galatasaray: 2-4

4. Hafta Galatasaray-Trabzonspor: 1-1

5. Hafta Trabzonspor-Fenerbahçe: 1-3

 

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI BASINA KAPADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 11 Mayıs Cuma günü Beşiktaş ile oynayacakları maçın hazırlıklarına maçın oynanmasına 4 gün kala basına kapadı. Sezon başından beri maçların oynanmasına iki gün kala antrenmanları basına ve taraftara kapatan Güneş'in Beşiktaş maçı öncesi farklı bir uygulamaya gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler