Trabzonspor derbilerde çok farklı

Trabzonspor bu sezon Galatasaray ile oynadığı iki lig maçını da galip bitirdi. Sezonun ilk yarısında rakibini 3-0 yenen Trabzonspor, sahasında da 2-1 kazandı. Trabzonspor en son 2010-11 sezonunda Galatasaray’a iki maçta da üstünlük kurmuştu. İki takım top

Trabzonspor derbilerde çok farklı

Trabzonspor bu sezon Galatasaray ile oynadığı iki lig maçını da galip bitirdi. Sezonun ilk yarısında rakibini 3-0 yenen Trabzonspor, sahasında da 2-1 kazandı. Trabzonspor en son 2010-11 sezonunda Galatasaray’a iki maçta da üstünlük kurmuştu. İki takım toplamda 84 lig maçında karşılaştı. Galatasaray 37 kez, Trabzonspor 26 kez kazandı ve 21 maç berabere bitti.

TEK MAĞLUBİYET

Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de İstanbul2un büyük takımlarına karşı oynadığı 5 maçta sadece 1 kez kaybetti. Galatasaray’ı iki maçta da yenen Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynadığı iki maçı da 0-0 berabere tamamladı. Trabzonspor sadece Beşiktaş’a Konya’da oynanan maçta 3-0 kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor