Trabzonspor depresyona girdi

Trabzonspor'da son yaşanan gelişmelerin takım içerisinde de büyük moral çöküntüsüne neden olduğu ortaya çıktı.4-4 lük Gaziantepspor beraberliğine yönetimin kararıyla Trabzonlu oyuncular Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı bırakılmasının eklenmesi t

Trabzonspor depresyona girdi

Trabzonspor'da son yaşanan gelişmelerin takım içerisinde de büyük moral çöküntüsüne neden olduğu ortaya çıktı.

4-4 lük Gaziantepspor beraberliğine yönetimin kararıyla Trabzonlu oyuncular Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı bırakılmasının eklenmesi takımı olumsuz etkiledi. Özellikle kadro dışı operasyonunun devamının gelebileceğinin seslendirilmesi futbolcuları endişeli bir bekleyişe sürekledi.

Süper Lig'de yaşanan puan kayıplarına kadro dışlarının da eklenmesi durumu daha da kötüleştirirken şimdi bu durumdan nasıl çıkılacağının yolu aranmaya başladı. Kadro dışı olayının takımı daha da olumsuz etkileyeceği belirtilirken hafta sonu ligin flaş ekiplerinden Akhisar Belediyespor maçı öncesi yaşanan bu gelişme dezavantaj olarak değerlendirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler