Trabzonspor deplasmanlarda yorgun düştü

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde Ankara İl Özel İdaresi'ne 32-25 yenilen Trabzonspor'da antrenör Ahmet Kaynak, 9 gün içinde 3 maç yapmalarının ve bu maçların çoğunun da deplasmanda olmasının kendilerini yorduğunu söyledi.Kaynak, yaptığı açıklamada, Ankara

Trabzonspor deplasmanlarda yorgun düştü

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde Ankara İl Özel İdaresi'ne 32-25 yenilen Trabzonspor'da antrenör Ahmet Kaynak, 9 gün içinde 3 maç yapmalarının ve bu maçların çoğunun da deplasmanda olmasının kendilerini yorduğunu söyledi.

Kaynak, yaptığı açıklamada, Ankara İl Özel İdaresi mağlubiyeti için üzgün olduklarını ifade ederek, "Üst üstte maçlar oynadık. 3 gün arayla maç yapmak ve bu maçların çoğunun da deplasman maçları olması bizi yordu. Maçlarımıza yeterince hazırlık yapamadan çıkıyoruz. Bir maç bitince hemen diğer maç için yola çıkıyoruz. Bu durum bizim için dezavantaj oldu ve skora da yansıdı" dedi.

Kaynak, bu tür bahanelerin arkasına sığınmak istemediklerini söyleyerek, "Elimizden gelen mücadeleyi ortaya koymaya çalıştık. Ankara İl Özel İdaresi, kendi evinde oynamanın avantajını iyi değerlendirdi. Bize göre daha iyilerdi. Yakaladıkları pozisyonları sayıya çevirmeyi başardılar. Aynı şekilde biz de sayılar bulduk ancak çok da kaçırdık. İyi paslar yapmaya çalışıp kaleye gittik ancak son hamlelerde zayıf kaldık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor