Trabzonspor değer kaybediyor!

 Spor Toto Süper Lig’de beklentilerin altında kalan ve teknik direktör değişimine gitmesine rağmen beklediği saha sonuçlarını bir türlü olamayan Trabzonspor, Avrupa transfer piyasasında 10 milyon 125 bin Euro değer kaybetti.Yaşanan teknik direktör değişim

Trabzonspor değer kaybediyor!

 Spor Toto Süper Lig’de beklentilerin altında kalan ve teknik direktör değişimine gitmesine rağmen beklediği saha sonuçlarını bir türlü olamayan Trabzonspor, Avrupa transfer piyasasında 10 milyon 125 bin Euro değer kaybetti.


Yaşanan teknik direktör değişimi ardından yeni bir sayfa açan Trabzonspor’da, kötü gidişe dur demenin yolları aranırken, futbolcular ise ortaya koydukları performansla ve takımlarını taşıdıkları konumla orantılı olarak piyasa değerlerinde büyük bir düşüş yaşandığı görülüyor. Bordo-mavili takım Avrupa transfer piyasasında 10 milyon 125 bin Euro değer kaybetti. 93 milyon 325 bin Euro olan bordo-mavili takım geldiği konum sonrası 83 milyon 200 bin Euro’ya geriledi.

EN BÜYÜK DÜŞÜŞ ZOKORA’DA
Trabzonspor forması altında 8 milyon 800 bin Euro’ya kadar yükselen bir değer yakalayan Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora, bu sezon bordo-mavili takımda en çok düşüşü yaşayan oyuncu oldu. En son 19 Haziran 2012’de 8 milyon Euro değerinde olan Zokora, bu sezon 6 milyon Euro’ya gerileyerek 2 milyon Euro’luk kayıpla Trabzonspor’un en çok değer kaybına uğrayan oyuncusu oldu.

COLMAN’DA DÜŞÜŞTE
Takımın en pahalı futbolcusu olma özelliğini elinde bulunduran Arjantınlı oyuncu Gustavo Colman’da düşüş yaşayan oyuncuların başında geliyor. 2008 yılında Trabzonspor'a transfer olan Gustavo Colman, bordo-mavili takımda 9 milyon Euro değerine kadar ulaşırken, bu sezon ise değerini 1 milyon 500 bin Euro düşürerek 7 milyon 500 bin Euro’ya geriledi.

ONUR’UN DEĞERİ YÜKSELDİ
Trabzonspor’un başarılı kalecilerinden Onur Recep Kıvrak ise takımı kötü durumda olsa da değerine değer katan oyuncular arasında yer aldı. Başaralı kaleci 19 haziran 2012 tarihinde belirlenen 3 milyon 500 bin Euro’luk fiyatı bu sezon ise 5 milyon Euro’ya çıkartarak 1 milyon 500 bin Euro’luk yükselişle takımın en çok değer kazanan oyuncusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler