Trabzonspor defansına bir haller oldu!

6 maçta gol yemeyen Akçay'ın ekibi, 5 maçta ise kalesinde 12 gol gördü!Trabzonspor, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sezon da gol yollarında genellikle sıkıntı yaşıyor. Ancak savunmadaki performansı sayesinde bu sorunu fazla hissetmemişti. Son dönemde defan

Trabzonspor defansına bir haller oldu!

6 maçta gol yemeyen Akçay'ın ekibi, 5 maçta ise kalesinde 12 gol gördü!

Trabzonspor, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sezon da gol yollarında genellikle sıkıntı yaşıyor. Ancak savunmadaki performansı sayesinde bu sorunu fazla hissetmemişti. Son dönemde defansta da aksaklıklar başladı. Bordo-Mavililer’in savunması, özellikle ligde çok büyük bir istikrarsızlık yaşıyor. İlk 3 maçta 6 gol yiyen Mustafa Akçay’ın ekibi, sonraki 5 mücadelede ise kalesini kapatmayı başardı. Onur ve savunma oyuncularının müthiş performansı parmak ısırttı. Fırtına bu süreçte 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Sonrasında Kasımpaşaspor’a 3-2 mağlup olan Trabzonspor, evinde Elazığspor’u 4-0’la geçti. Ligdeki son karşılaşmada ise 2-0 öne geçtiği mücadelede 3-2 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Bordo-Mavililer, ligde 11 maçın 6’sında kalesini gole kapatmasına rağmen, diğer 5 karşılaşmada 12 gol yedi.

Geçen sene daha iyiydi

Fırtına, geçtiğimiz sezon Şenol Güneş yönetiminde geride bıraktığı 11 lig maçında kalesinde sadece 8 gol görmüştü. Bu sezonkinden daha iyi bir savunma performansı sergilemişti. Ancak geçtiğimiz sezon bu süreçte 16 puan toplarken, bu sezon 11 hafta sonunda hanesine 17 puan yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor