Trabzonspor defansı sağlam

 Trabzonspor, 2012 -2013 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı toplam 6 maçta kalesinde sadece 2 gol gördü. Ligde şu ana kadar oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puan toplayan Trabzonspor, bu karşı

Trabzonspor defansı sağlam

 

Trabzonspor, 2012 -2013 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı toplam 6 maçta kalesinde sadece 2 gol gördü.
 
Ligde şu ana kadar oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puan toplayan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 2 gol yedi. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip filelere ise 4 gol gönderdi. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda ise Macar temsilcisi Videoton’la oynadığımız iki maçta da normal sürelerde gol sesi çıkmadı.
 
Bordo-Mavililer ayrıca Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi.
 
Avrupa’da Videoton’la berabere kalan ekibimiz, ligde Sanica Boru Elazığspor’u 2-0, Sivasspor’u da 1-0 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor