Trabzonspor çöküşte

 Spor Toto Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Trabzonspor, kötü gidişini sürdürüyor.  Teknik direktör Şenol Güneş’in görevinden ayrılmasından sonra takımın başına getirilen teknik direktör Tolunay Kafkas ile yeni bir sayfa açan bordo-mav

Trabzonspor çöküşte

 

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Trabzonspor, kötü gidişini sürdürüyor. 
 
Teknik direktör Şenol Güneş’in görevinden ayrılmasından sonra takımın başına getirilen teknik direktör Tolunay Kafkas ile yeni bir sayfa açan bordo-mavili takım, Fenerbahçe karşısında aldığı farklı mağlubiyetle sıkıntılı döneme girdi.
 
Ligde oynadığı son 8 maçta sadece 1 galibiyetle alan Karadeniz ekibi, 22. hafta sonunda 27 puanda kalarak zirvenin 16 puan gerisinde kalarak Lige adeta havlu attı.
 
SON 8 MAÇTA 1 GALİBİYET
 
Sezona sıkıntılı başlayan ve arzuladığı çıkışı bir türlü yakalayamayarak büyük bir düşüş ortaya koyan Trabzonspor, ligde oynadığı son 8 maçta 1 maç kazanabildi. Söz konusu maçlarda 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan bordo-mavili takım birde galibiyet aldı.
 
Bordo-mavili takım Kafkas döneminde oynadığı 3 lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçında 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Karadeniz ekibi, oynadığı son 8 maçta 5 puan elde ederken, 19 puan kaybetti.
 
Trabzonspor’un son oynadığı 8 maçta aldığı sonuçlar şöyle:
 
Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-3
 
Sivasspor-Trabzonspor: 2-0
 
Trabzonspor-Gaziantepspor: 4-1
 
SB Elazığspor-Trabzonspor: 3-1
 
Trabzonspor-Karabükspor: 1-3
 
Trabzonspor-Galatasaray: 0-0
 
İstanbul B.B-Trabzonspor: 2-1
 
Trabzonspor-Kayserispor: 1-1
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor