"Trabzonspor çok iyi hazırlanmış"

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor'u 2-0 yenen Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus, "Ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu, avantajlıyız" dedi.Kaliteli bir takım olduklarını ancak sezon başı olmasından dolayı futbolcularının bek

"Trabzonspor çok iyi hazırlanmış"

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor'u 2-0 yenen Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus, "Ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu, avantajlıyız" dedi.

Kaliteli bir takım olduklarını ancak sezon başı olmasından dolayı futbolcularının beklentisinin üstünde bir performans gösterdiklerini kaydeden Jesus, "Bizim için ilk gol maçın en önemli anı oldu" değerlendirmesini yaptı.

Jesus, "İkinci yarı biraz daha risk aldık. Rakibe göre daha tecrübeli bir takımız ve sonuçta 2-0'lık büyük bir avantaj yakaladık. Ancak henüz her şey bitmedi" şeklinde konuştu.

Jesus ayrıca, Şenol Güneş'in Benfica'yı çok iyi analize etmiş olduğunu sahada gördüklerini söyleyerek, "Özellikle şunu gözlemledim ki Trabzonspor, Benfica maçına en iyi şekilde hazırlanmış. Ataklarımızı çok iyi kestiler" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor