Trabzonspor çok istedi ama...

Transfer çalışmalarını sürdüren İngiltere Premier Lig temsilcisi Arsenal'de son rotanın bir dönem Trabzonspor'un da gündeminde bulunan Fransız ekibi Lille'in Fildişi Sahilli oyuncusu Salomon Kalou olduğu iddia edildi.İngiliz basınında yer alan habere göre

Trabzonspor çok istedi ama...

Transfer çalışmalarını sürdüren İngiltere Premier Lig temsilcisi Arsenal'de son rotanın bir dönem Trabzonspor'un da gündeminde bulunan Fransız ekibi Lille'in Fildişi Sahilli oyuncusu Salomon Kalou olduğu iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre transfer döneminde özellikle West Borimwich Albion'ın kadrosuna katmak istediği görüşmelerin sonuçsuz kaldığı Salomon Kalou için Arsenal devreye girdi. Koluo'nun da Fransa'da çok mutlu olmadığı ve Arsenal'e transfer olmaya çok sıcak baktığı ifadele edilirken bu transferin Londra temsilcisine yaklaşık 4 milyon euroya gerçekleşebileceği aktarıldı.

Özellikle Alex Oxlade-Chamberlain ve Lukas Podolski'nin sakatlık yaşamaları sebebiyle Arsene Wenger'in bu bölgede çok sıkıntı çektiği ve Salomon Kolou'yu takımında görmeyi çok istediğinin de altı çizild. Fransa Ligi'nin geride kalan 3 haftasında bütün maçlarda forma giyen 28 yaşındaki Kalou, geçen sezon ise Lille formasını toplamda 37 kez giydi ve 16 kez gol sevinci yaşadı.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler