Trabzonspor çok iddialı geliyor!

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park'ın kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, "Yeni sezonda iddialı ve hedeflerine giden bir takım olmak istiyoruz" dedi.Hopikoğlu, yaptığı açıklamada, yeni sezonda hedeflerinin Avrupa kupalarında gruplardan çı

Trabzonspor çok iddialı geliyor!

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park'ın kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, "Yeni sezonda iddialı ve hedeflerine giden bir takım olmak istiyoruz" dedi.

Hopikoğlu, yaptığı açıklamada, yeni sezonda hedeflerinin Avrupa kupalarında gruplardan çıkmak, Türkiye kupasında ilk 4'de girmek, ligde ise kesinlikle play-off'a kalmak olduğunu söyledi.İyi bir kadro kurduklarını, 4 yabancı ve 2 yerli oyuncunun yanı sıra iç transferde de 3 oyuncuyla anlaşma sağladıklarını belirten Hopikoğlu, şöyle devam etti: "Toplam 9 oyuncu ile anlaştık. Yeni sezonda iddialı ve hedeflerine giden bir takım olmak istiyoruz. Kadromuzu, yaptığımız yeni takviyelerle daha da güçlendirdik. Transferi bir gard alarak tamamlamayı düşünüyoruz. Temas halinde olduğumuz 3 yabancı sporcu bulunuyor fakat her üç oyuncunun da birbirlerine bezerlikleri oldukça fazla. Takımımızın menfaatleri doğrultusunda bu 3 oyuncunun birinde karar kılarak kendisini 2 ya da 3 gün içerisinde Trabzon'a getirip transferi noktalayacağız."

Hopikoğlu, yeni sezonda başarılı olmak istediklerini vurgulayarak, "Üzerimize düşen görevleri yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Önceki sezonda olduğu gibi yeni sezonda da taraftarlarımızı memnun edecek daha güçlü bir Trabzonspor ile karşılarına çıkacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor