Trabzonspor çıkışını sürdürmek istiyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde yakaladığı çıkışı sahasında konuk edeceği Gaziantepspor karşısında da sürdürmek istiyor.Bordo-mavililer, rakibi karşısında 3 puana ulaşması halinde teknik direktör Vahid Halilhodzic de Mersin İdm

Trabzonspor çıkışını sürdürmek istiyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde yakaladığı çıkışı sahasında konuk edeceği Gaziantepspor karşısında da sürdürmek istiyor.

Bordo-mavililer, rakibi karşısında 3 puana ulaşması halinde teknik direktör Vahid Halilhodzic de Mersin İdmanYurdu, Lokeren ve Gaziantepspor maçları için koyduğu 9 puan hedefini gerçekleşmiş olacak.

Spor Toto Süper Ligi'in 7. haftasında sahasında yarın Gaziantepspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, galibiyete kilitlendi. Yaşanan sakatlıklar ve üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodzic, takımı toparlayıp yeniden ayağa kaldırmak için yoğun bir çalışma içine girmişti.

Yapılan bu çalışmaların yansımasını Mersin İdmanyurdu ve Lokeren galibiyetleriyle moral bularak alan bordo-mavililer yakalanan olumlu havanın dağılmaması ve planların sekteye uğramaması için Gaziantepspor maçına mutlak galibiyeti hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor