Trabzonspor Ciğerci'yi alacaktı ama...

Ara transfer döneminde yaptığı transferlerle dikkat çeken Trabzonspor'un Almanya'da Tolgay Arslan'ın dışında başka bir gurbetçiyle daha yakından ilgilendiği ortaya çıktı.Bordo mavili ekibin Herta Berlin'de forma giyen Tolga Ciğerci'yi uzun zamandır takip

Trabzonspor Ciğerci'yi alacaktı ama...

Ara transfer döneminde yaptığı transferlerle dikkat çeken Trabzonspor'un Almanya'da Tolgay Arslan'ın dışında başka bir gurbetçiyle daha yakından ilgilendiği ortaya çıktı.

Bordo mavili ekibin Herta Berlin'de forma giyen Tolga Ciğerci'yi uzun zamandır takip ettiği ve yakından ilgilendiği belirtilirken son anda bu futbolcunun transferinden vazgeçildiği belirtildi.

Trabzonspor'un Hamburglu Tolgay'dan önce Tolga Ciğerci'nin peşinde olduğu ancak bu futbolcunun sakatlandığı ve sakatlığının uzun süreli olduğunun öğrenilmesi üzerine bordo mavili ekibin Tolgay Arslan'a yöneldiği öğrenildi.

Ancak Trabzonspor Tolgay Arslan'la anlaşmayı yaptıktan sonra yaşanan gelişmeler üzerine bu transferden de vazgeçtiğini resmi sitesinden duyurdu. Böylelikle Trabzonspor'un gurbetçi atağından sonuç çıkmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor