Trabzonspor - Charleroi ile karşılaştı

Trabzonspor: Bora, Calustka, Mustafa, Aykut, Ferhat, Mehmet Çakır, Colman, Barış, Sercan, Pawel, HalilYedekler: Zeki, Serkan, Piotr, Adrian, Henrique, Sezer, ZokoraTrabzonspor Hollanda'da ki son hazırlık maçında Belçika ekiplerinden Charleroi SC ile Alman

Trabzonspor -  Charleroi ile karşılaştı

Trabzonspor: Bora, Calustka, Mustafa, Aykut, Ferhat, Mehmet Çakır, Colman, Barış, Sercan, Pawel, Halil

Yedekler: Zeki, Serkan, Piotr, Adrian, Henrique, Sezer, Zokora

Trabzonspor Hollanda'da ki son hazırlık maçında Belçika ekiplerinden Charleroi SC ile Almanya’nın Krefeld şehrinde karşılaşıyor.

Fotoğraklar için Tıklayınız

Karşılaşma biraz gecikmeyle başladı.

 

 Dak 4 Colman ile Mehmet Çakır'ın dar alanda paslaşması ile ceza sahasında tehlikeli olan Trabzonspor bu ataktan sonuç alamadı.

Dak 7 Ferhat Colman atağında Charleroi kalecisi çıkarak topa sahip oldu.

Dak 10 Mustafa yüzünü tutarak yerde kaldı fakat faul atışını Charleroi kullanacak.  

Dak 16 Pawel'in pasında Halil kaleci ile karşı karşıya fakat pozisyon ofsayt.

Dak 18 Gol Mehmet Çakır. Colmanla gelişen Trabzonspor atağında, Colman Sercan'a çıkardı bu futbolcu ceza sahası içinde Mehmet Çakıra verdiği pasta Mehmet Çakır'ın sert şutu ağlarla buluştu. Trabzonspor 1 Charleroi SC 0

Dak 22 Charleroi SC eşitliği sağladı. Charleroi SC kullandığı serbest atış sonrası ceza sahasına gelen topa Dznic dokundu ve top ağlarda. Trabzonspor 1 Charleroi SC 1

Dak 26 Trabzonspor rakip ceza sahası üzerinden, tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanıyor. Topun başında Colman Colman vurdu ve aut.

Dak 31 Trabzonspor atağında Halil vurdu kaleci son anda kornere çeldi. Korner atışını Colman kullandı Mehmet Gelişine vurmak istedi fakat top ayağına istediği gibi oturmadı.

Dak 37 Mehmet Çakır sağdan ceza sahasına girdi kale ağzına ortaladı defans uzaklaştırdı Dönen topa Colman vurdu defanstan döndü. Mehmet Çakır Trabzonspor'un tüm hücum organizasyonlarının içinde bulunan isim.

Dak 41 Halil sağ taraftan ceza sahasına girdi kale ağzına ortaladı kaleciyide geçen top Pawel'in arkasında kalınca bu futbolcu topa dokunamadı.

Halil Altıntop ve Pawel Brozek'in bir birleriyle henüz uyum sağlayamadıkları gözüküyor.

Karşılaşmada ilk yarı sona erdi. İlk yarı sonucu Trabzonspor 1 Charleroi SC 1

Karşılaşmadan Notlar (İkinci yarı)

Trabzonspor 2. yarıya Serkan, Glowacki, Piotr Brozek, Zokora ve Henrique yi alarak başlarken çıkan isimler Barış, sercan, Ferhat, Pawel Brozek ve Colman

Dak 50 Mehmet Çakır kaleci ile karşı karşıya kaldı topu kalecinin üzerinden aşırtmak istedi top kalecide kaldı.

Dak 51 Savunmanın arkasına atılan topla buluşan Mehmet Çakır kaleci ile karşı karşıya kaldı kalecinin müdahalesi Mehmet Çakır yerde ve penaltı.

Dak 52 Topun başında Halil. Halil penaltı atışını kullanmak için geldi sert vurdu fakat top bayağı Dak üstten auta çıktı. Trabzonspor penaltı atışından Halil Altıntopla yararlanamadı.

Dak 68 Trabzonspor'da oyuncu değişikliği Halil Altıntop yerini Adrian'a bıraktı.

Dak 75 Piotr sol taraftan geldi Mehmet'e çıkardı Mehmet vurdu aut. 

Dak 79 Mehmet kaleye baktı vurdu top savunmadan döndü.

Dak 79 Trabzonspor'da Sezer Mustafa Yumlu'nun yerine oyuna giren isim.

Dak 82 Aykut uzaktan sert ve mükemmel vurdu kaleci son anda kornere çeldi.

Dak 90 Henrique ceza sahasına mükemmel pas attı Piotr yerde hakem devam dedi.

ve karşılaşmada 90 dakika sona erdi. karşılaşma sonucu Trabzonspor 1 Charleroi SC 1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler