Trabzonspor cezaya talip oldu

Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında Galatasaray taraftarlarının astıkları "2010-2011 sezonu Şampiyonu Hoşgeldiniz" pankartından dolayı Galatasaray Kulübü'ne kestiği 20 Bin Liralık ceza tartışmalara neden oldı.Ger

Trabzonspor cezaya talip oldu

Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında Galatasaray taraftarlarının astıkları "2010-2011 sezonu Şampiyonu Hoşgeldiniz" pankartından dolayı Galatasaray Kulübü'ne kestiği 20 Bin Liralık ceza tartışmalara neden oldı.

Gerekçe olarak da sportmenliğe aykırı pankart olarak değerlendirilmesi ise şaşkınlık yarattı.Her türlü küfür ve hakaret içerikli pankartlar gözardı edilirken gerçeği yansıtan ve rakip takımı sportmence karşılayan, hakkını teslim eden bu pankartı "sportmenliğe Aykırı olarak değerlendirilmesi Trabzonspor Kulübü Yönetimi tarafından da kınandı.

haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetimi Galatasaray Kulübü'nün yönetim Kurulu'nun kabul etmesi halinde Trabzonspor ile ilgili asılan pankarttan yenilen cezayı ödeme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor