Trabzonspor cephesi hakeme tepkili

 Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Bursaspor'a 1-0'lık skorla boyun eğen Trabzonspor'da, karşılaşmanın hakemi İlker Meral'a tepki var. Meral'ın maçın son saniyelerinde faul gerekçesiyle iptal ettiği golün nizami olduğunu savunan bordo-mavili yöneticile

Trabzonspor cephesi hakeme tepkili

 

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Bursaspor'a 1-0'lık skorla boyun eğen Trabzonspor'da, karşılaşmanın hakemi İlker Meral'a tepki var. Meral'ın maçın son saniyelerinde faul gerekçesiyle iptal ettiği golün nizami olduğunu savunan bordo-mavili yöneticiler, bu şekilde bir puanlarının çalındığını ifade etti. 
 
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Bursa karşısında Trabzonspor'a yakışır, taraftarın beklediği futbolu oynadıklarını söylemenin doğru olmayacağını belirtti. Zaman zaman etkili olsalar da oyunun geneline bakınca maçı kazanacak kadar etkili oynamadıkları özeleştirisinde bulunan Yener, hakları olan bir puanı ise nizami gollerinin iptal edilmesiyle alamadıklarını dile getirdi. 
 
Müsabakanın hakemi İlker Meral'ın maçın genelinde iyi bir yönetim gösterdiğini kaydeden Yener, "Ancak son saniyede pozisyon hemen önünde olmasına rağmen o fahiş hatayı yapması adeta ölümcül bir hata oldu. İptal edilen nizami golle de hem mağlup olduk hem de maddi kayıp yaşadık. Sanırım bunun gereğini Merkez Hakem Kurumu yapacaktır. Ancak yapılacak ne olursa olsun Trabzonspor'un kaybını geri getirmeyecektir." dedi. 
 
Kaybedilen 3 puanın dünyanın sonu olmadığına da vurgu yapan Genel Sekreter Yener, önümüzdeki haftalarda alacakları galibiyetlerle bu kaybı telafi edeceklerine inandığını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler