Trabzonspor Çağlar'ı istiyor mu ?

Trabzonspor'un sol bekte Marek Cech'ten beklediğini alamadığı için Galatasaray'da forma şansı bulamayan Trabzonlu Çağlar Birinci'yi yakın takibe aldığı iddia edildi.Sabah Gazetesi'nin haberine göre; sol bekte Marek Cech'ten beklediği performansı alamayan

Trabzonspor Çağlar'ı  istiyor mu ?

Trabzonspor'un sol bekte Marek Cech'ten beklediğini alamadığı için Galatasaray'da forma şansı bulamayan Trabzonlu Çağlar Birinci'yi yakın takibe aldığı iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; sol bekte Marek Cech'ten beklediği performansı alamayan Trabzonspor, bu bölge için arayışlara başladı. Bordo-mavililer Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Çağlar Birinci'yi gündemine aldı.

Hakan Balta'nın bu seneki başarılı performansı sonrası şans bulamadığı için Galatasaray'dan ayrılmayı düşünen Çağlar'ın sarı-kırmızılı takımla 2013 Mayıs'ına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

 

ALTYAPIDAN TRABZONLU!

Galatasaray'a transferi öncesi Denizlispor forması giyen Çağlar, Ege temsilcisinde memleketi Trabzon'un plakası olan 61 numaralı formayı giyiniyordu.

O dönemde de adı bordomavili takımla anılan Çağlar, aynı zamanda Trabzonspor'un altyapısından yetişmiş bir isim olma özelliği de taşıyor.

Sol bekde yer alan Galatasaray altyapılı Ferhat Öztorun ile sözleşme uzatan Trabzonspor, sezon sonu bu kez Çağlar'a bordomavili formayı giydirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor