Trabzonspor Burak'sız da güçlü

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Trabzonspor'un yarın oynayacağı CSKA Moskova'nın Teknik Direktörü Leonid Slutski bugün yaptığı basın açıklamasında Burak Yılmaz'ın elbette çok iyi bir forvet olduğunu ancak Trabzonspor'un Burak'sız da 4 puan topladığını söyled

Trabzonspor Burak'sız da güçlü

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Trabzonspor'un yarın oynayacağı CSKA Moskova'nın Teknik Direktörü Leonid Slutski bugün yaptığı basın açıklamasında Burak Yılmaz'ın elbette çok iyi bir forvet olduğunu ancak Trabzonspor'un Burak'sız da 4 puan topladığını söyledi.

Maçın yapılacağı Lujniki Stadyumu'nda Türk ve Rus basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Slutski, yaşadıkları sakatlıklardan yakınırken, Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmaların kendileri için dönüm noktası olduğunu söyledi. Slutski yarınki maçı mutlaka kazanmak istediklerini söylerken 2 Kasımda Trabzon'da yapılacak rövanş karşılaşması için 'yaşayıp göreceğiz' dedi.

Bir soru üzerine dün antrenmanda sakatlanan Liberyalı milli orta saha oyuncusu Sekou Oliseh içinse Slutski, "Yarın durumuna bakıp karar vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler