Trabzonspor bunlarla da savaştı

Trabzonspor’un İspanya’nın Bilbao şehrinde karşılaştığı Athletic Bilbao maçı öncesi kötü haberler takımı yalnız bırakmadı.UEFA Avrupa Ligi Play Off maçında Athletic Bilbao ile karşılaşan Trabzonspor, maç öncesi iki kötü haber aldı, ancak bu haberler Trabz

Trabzonspor bunlarla da savaştı

Trabzonspor’un İspanya’nın Bilbao şehrinde karşılaştığı Athletic Bilbao maçı öncesi kötü haberler takımı yalnız bırakmadı.

UEFA Avrupa Ligi Play Off maçında Athletic Bilbao ile karşılaşan Trabzonspor, maç öncesi iki kötü haber aldı, ancak bu haberler Trabzonspor’un gol yemesine neden olamadı.

Maç öncesi Serkan Balcı’nın Trabzon’daki eşi arandı. Eşi Berfin Balcı kendisinin yurt dışında olduğunu bildirmesi üzerine döndüğünde ifade vereceği bildirildi.

Bunun yanı sıra bu sezonun transferlerinden Halil Altıntop da maç öncesi kötü bir haber aldı. Halil’e maç öncesi gelen habere göre kayınvalidesi vefat etmişti.

Trabzonspor İspanya’da oynadığı maçta sadece rakiple değil bu olumsuzluklarla da mücadele etmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor