Trabzonspor bu yıl ne kadar gelir elde etti?

Spor Toto Süper Lig sona ererken Trabzonspor son hafta Antalyaspor'u yenerek ligi 4. sırada tamamladı. Bordo mavili ekip bu performansla rakiplerinin gelir anlamında da gerisinde kaldı.Trabzonspor,  Süper Lig performansı, şampiyonluk sayısı ve UEFA Avrupa

Trabzonspor bu yıl ne kadar gelir elde etti?

Spor Toto Süper Lig sona ererken Trabzonspor son hafta Antalyaspor'u yenerek ligi 4. sırada tamamladı. Bordo mavili ekip bu performansla rakiplerinin gelir anlamında da gerisinde kaldı.

Trabzonspor,  Süper Lig performansı, şampiyonluk sayısı ve UEFA Avrupa Ligi'nde elde ettiği başarılı sonuçların ardından sezonu toplam 113 Milyon TL'lik gelirle kapattı. Bu rakamın 25.5 Milyon TL'si UEFA Avrupa Ligi'ndeki performanstan kazanıldı.

Bordo mavili takımın İstanbullu rakiplerinden Beşiktaş 144 milyon TL, Galatasaray 309 milyon TL ve Fenerbahçe ise 321 milyon TL'lik gelirle sezonu kapattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler