Trabzonspor bu üçlünün peşinde!

 Trabzonspor , 100 bin Euro ön sözleşme bedeli ödediği Hakan Çalhanoğlu'yla eski kulübü Karlsruher’e 1 milyon Euro’luk tazminat davası açtı, Galatasaray hakkında da Burak Yılmaz ve Engin Baytar’ın bonservis bedelini ödemediği için icraya başvurdu.HEM HAKA

Trabzonspor bu üçlünün peşinde!

 Trabzonspor , 100 bin Euro ön sözleşme bedeli ödediği Hakan Çalhanoğlu'yla eski kulübü Karlsruher’e 1 milyon Euro’luk tazminat davası açtı, Galatasaray hakkında da Burak Yılmaz ve Engin Baytar’ın bonservis bedelini ödemediği için icraya başvurdu.

HEM HAKAN HEM DE KULÜBÜNDEN TAZMİNAT

Bordo mavili kulüp, önceki yönetimler dönemindeki hak edişlerinin peşine düştü. Bordo mavililer Sadri Şener’in başkanlığı döneminde 100 bin Euro ön sözleşme bedeli ödenerek anlaşma sağlanmasına rağmen daha sonra sözleşme yapmaktan vazgeçen Hakan Çalhanoğlu’na açtığı davanın kapsamını genişletti. Trabzonspor, performansı ile bir çok takımı peşinden koşturan Hakan Çalhanoğlu aleyhine FIFA nezdinde açtığı alacak davasında ifadelere yer verdi:

"Hakan Çalhanoğlu’ndan kulüp tarafından önceden ödenen 100 bin Euro ile ön sözleşme cezai şartı olarak ön görülen 1 milyon Euro’nun tahsili istenmektedir. Aynı zamanda futbolcuyu ayartan Karlsruher SC kulübünün tüm bu miktarlardan futbolcu ile müştereken sorumlu tutulmasını talep ediyoruz."

GALATASARAY'IN İCRA TAKİBİNİ DURDURMASINA İTİRAZ

Bordo mavililer, 2011 yılında Galatasaray’a transfer olan Engin Baytar ve Burak Yılmaz’ın transferinden kendilerine ödenmesi gereken 1 milyon 187 bin 200 Euro için de harekete geçti. Yönetim, Trabzon 1'inci İcra Müdürlüğü ve Trabzon Asliye Ticaret Mahkemesi’ne icra yoluyla takip davası açtı, paranın tahsili için icra takibi başlattı.

İcra Müdürlüğü, Galatasaray’ın "Yetki ve borca itirazı" üzerine takibin durmasına karar verildi. Bunun üzerine de Trabzonspor kulübü Galatasaray’ın itirazının iptali için de karşı başvuruda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor