"Trabzonspor bu sistemle 25 yıl şampiyon olamaz!"

1967 Trabzonsporlular Derneği Aylık kahvaltılı istişare toplantısı devam ediyor.Mart istişare toplantısında başkan Alaattin Hataylıoğlu ve eski yönetici Erol Tuna çarpıcı açıklamalarda bulundu.Dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu açılış konuşmasında Trabzons

"Trabzonspor bu sistemle 25 yıl şampiyon olamaz!"

1967 Trabzonsporlular Derneği Aylık kahvaltılı istişare toplantısı devam ediyor.

Mart istişare toplantısında başkan Alaattin Hataylıoğlu ve eski yönetici Erol Tuna çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu açılış konuşmasında Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Kulübü çok kötü yönettiğini belirterek "Şike davasında ise göstermelik çıkışlarla sadece söylemde bulunuyor ancak eylemde ise samimi davranmıyor " dedi.

hami-001.jpg

Hacıosmanoğlu'nun kupa sözü vererek Trabzonspor delegesinin oyunu alıp başkan olduğunu hatırlatan Hataylıoğlu "Siyasete biat ederek sadece siyasetin izin verdiği sürece şike ile ilgili mücadele ediyor gözükerek Tüm Türkiye'nin inandığı Trabzonspor'un Haklı şike davasını sekteye uğratıyor. Kulübü ekonomik ve futbolcu kadrosu anlamında kaosa soktu." ifadelerini kullandı.

Toplantıda söz Alan Erol Tuna ise Trabzonspor bu sistemle yönetim anlayışıyla 25 yıl daha şampiyon olamaz diyerek "Trabzonlular Trabzon'a yatırım yaparak hem şehri hem de Trabzonspor'un marka değerini yükseltmesi gerekir. Alt yapıya ciddi yatırımlar yaparak Trabzon kökenli futbolcularla kadro iskeleti oluşmalı ve aidiyet hisseden futbolcularla başarının ve şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Bilimsel değerler çerçevesinde kulüp yönetilmeli ve marka değeri yüksek kulüpleri örnek alarak incelenmesi gerekiyor. Genç, işinde başarılı aktif kişilerin yönetim kurulunda yer alması ve işlerine eskilerin karışmaması, bağımsız şekilde görev yapmaları gerekiyor. Eskilerin tecrübelerinden yararlanılması da lazım." şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler