Trabzonspor bu listede 2. sırada

Süper Lig’de ikinci transfer ve tescil dönemi son bulurken, spor sayfalarına yaptığı transferlerle ilk sırada Beşiktaş’ın ikinci sırada ise Trabzonspor'un olduğu ortaya çıktı. Interpress’in yaptığı incelemede, 6 Ocak’ta start alan ara transfer döneminde B

Trabzonspor bu listede 2. sırada

Süper Lig’de ikinci transfer ve tescil dönemi son bulurken, spor sayfalarına yaptığı transferlerle ilk sırada Beşiktaş’ın ikinci sırada ise Trabzonspor'un olduğu ortaya çıktı. 

Interpress’in yaptığı incelemede, 6 Ocak’ta start alan ara transfer döneminde Beşiktaş’ın Alexander Milosevic, Tolgay Arslan ve Daniel Opare transferlerinin, yazılı basında toplam 3.584 habere konu olduğu belirlendi.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergiyi kapsayan Interpress araştırmasında, ara transfer döneminde spor sayfalarında ikinci sırada gündeme gelen takımın Trabzonspor olduğu tespit edildi. Bordo mavili takım Erkan Zengin ve Uğur Demirok başta olmak üzere yaptığı 4 yeni transfer ile toplam 3.486 haberde yer aldığı belirlendi. 

Ara transfer döneminde hedeflediği oyuncuları kadrosuna katmakta zorlanan ve hiçbir futbolcuyla resmi sözleşme imzalamayan Galatarasay’ın 2.942 haber, Fenerbahçe’nin ise 2.846 transfer haberinde isminin geçtiği saptandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor