Trabzonspor böyle mi hayal etti!

Trabzonspor Kulübü yaz transfer döneminde 22 futbolcuyu resmen renklerine bağlayarak kadrosunu baştan aşağı yeniledi, ancak hesapta olmayan bir tabloyla karşılaştı.  Transfer döneminde Vahid Halilhodzic’in istekleri doğrultusunda hareket eden Trabzonspor

Trabzonspor böyle mi hayal etti!

Trabzonspor Kulübü yaz transfer döneminde 22 futbolcuyu resmen renklerine bağlayarak kadrosunu baştan aşağı yeniledi, ancak hesapta olmayan bir tabloyla karşılaştı.  

Transfer döneminde Vahid Halilhodzic’in istekleri doğrultusunda hareket eden Trabzonspor Yönetimi, kadroyu baştan aşağı yeniledi. 22 futbolcuya imza attıran bordo-mavililer, Süper Lig’deki rakiplerinden daha fazla transfer yaptı.

Yabancı oyuncu kadrosunu tamamen yenileyen ve takımın iskeletini sıfırdan kuran Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ile açtığı 2014-2015 sezonuna iyi bir giriş yapamadı. Yaz döneminde transfer şampiyonu olarak 25.6 milyon euro harcayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de bu alanda zirveye çıktı. Oscar Cardozo, Majeed Waris, Mustapha Yatabare, Kevin Constant ve Sefa Yılmaz gibi flaş isimlerle kadrosunu genişleten bordo-mavili ekipte, lig maçları beklenen şekilde başlamadı.

2 GOL ATTI, 5 GOL YEDİ

Karadeniz temsilcisi ligin ilk 5 haftasında 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak son 40 yılın en kötü başlangıcını yaptı. 1974-75 sezonundan sonra ikinci kez benzer bir durumu tekrarlayan Halilhodzic’in ekibi ayrıca 5 mücadelede sadece 2 gol atıp, 5 gol yiyerek 16. sıraya kadar indi ve taraftarlarına büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Avrupa’da ise daha hareketli gözüken Trabzonspor, Rostov’u eleyerek yükseldiği grup aşamasına Metalist önünde alınan 2-1’lik galibiyetle başlasa da 2. hafta Legia Varşova’ya kendi seyircisi önünde 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor