Trabzonspor Borsada da güldürdü

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe yatırımcısına kaybettirirken, Trabzonspor yatırımcısına kazandırdı. Hafta sonu Süper Toto Süper Lig'inde oynadıkları maçları kaybeden Beşiktaş, Galatasaray ve Fen

Trabzonspor Borsada da güldürdü

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe yatırımcısına kaybettirirken, Trabzonspor yatırımcısına kazandırdı.

Hafta sonu Süper Toto Süper Lig'inde oynadıkları maçları kaybeden Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbehçe, bugün Borsa'da da yatırımcısını üzdü. Trabzonspor ise İstanbul Büyükşehir Belediye maçını kazanarak ilk yarıyı lider olarak tamamlamayı garantilemişti.

İMKB'de işlem gören Beşiktaş Futbol Yatırımları hisseleri günlük yüzde 3,10 oranında, Galatasaray Sportif hisseleri günlük 3,49 oranında, Fenerbahçe Sportif hisseleri de günlük yüzde 3,49 oranında değer kaybetti. Trabzonspor Sportif hisseleri ise günü yüzde 7,93 oranında değer artışı ile kapattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor