Trabzonspor borç batağında

Trabzonspor eski başkanlarından Atay Aktuğ İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ödül töreninde yaptığı açıklamalarını değerlendirdi.Atay Aktuğ yaptığı açıklamada İbrahim Hacıosmanoğlu’nu yanındaki yöneticilerin uyarması gerektiğini belirterek bence konuşma yapması k

Trabzonspor borç batağında

Trabzonspor eski başkanlarından Atay Aktuğ İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ödül töreninde yaptığı açıklamalarını değerlendirdi.

Atay Aktuğ yaptığı açıklamada İbrahim Hacıosmanoğlu’nu yanındaki yöneticilerin uyarması gerektiğini belirterek bence konuşma yapması kötü sonuçlar doğuruyor. Yönetim olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ve bu açıklamalar da çok tutarsızlık var dedi.

Trabzonspor’un çok borcunun bulunduğunu belirten Aktuğ; böyle bir sistemle bu borcun eritilmesinin mümkün olmadığını bu açıklamaların seçim yatırımı olarak gördüğünü dile getirdi.

Trabzonspor’un önünde bir kongre sürecinin olduğunu belirten Aktuğ, konu Yargıtay’da nasıl bir karar çıkacağı merakla bekleniyor. Haziran ayında da seçim olabilir İbrahim Hacıosmanoğlu da bu seçime hazırlık yapıyor başka adaylarda çıkıp bu yarışın içinde olacaktır.

Eğer haziran ayında seçim olmaz ise Aralık ayında seçim olacaktır ve bu açıklamalar seçim yatırımlarıdır ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor