Trabzonspor Bonus kartı tanıtıldı

Trabzonspor Kulübü ve Denizbank işbirliği ile gerçekleştirilen Trabzonspor Bonus Taraftar Kredi Kartı tanıtıldı. Zorlu Grand Otel'de Başkan Sadri Şener, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Teknik Direktör Şenol Güneş, Denizbank'ın marka yüzü olan Beyazıt Ö

Trabzonspor Bonus kartı tanıtıldı

Trabzonspor Kulübü ve Denizbank işbirliği ile gerçekleştirilen Trabzonspor Bonus Taraftar Kredi Kartı tanıtıldı.

Zorlu Grand Otel'de Başkan Sadri Şener, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Teknik Direktör Şenol Güneş, Denizbank'ın marka yüzü olan Beyazıt Öztürk, Genel Müdür Sinan Zengin, futbolcular İbrahima Yattara, Tolga Zengin, Serkan Balcı, Teofilo Gutierrez ve Gustavo Colman'ın katılımıyla kartın tanıtımı yapıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Şener, kulübün kalıcı ve sabit gelirlere kavuşması adına bu tarz projelerin son derece büyük önem taşıdığını belirtti.

Denizbank ile yeni bir organizasyona imza atmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Şener, ''Bundan sonra taraftarlarımıza düşen Trabzonspor Bonus kartıyla yapacakları harcamalarda kulübümüze katkıda bulunmaları ve kendilerine tanınan ayrıcalıklardan faydalanmaları'' dedi.

Şener, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Denizbank ile ilgili konuşma yapacağım, iki anımı anlatacağım. Bir tanesi biraz önce olan, bir tanesi de geçen sezon Teofilo'yu alırken. Buradan Teofilo'yu almaya yöneticimiz Mahmut Aksu ile birlikte giderken teminat isterler diye Denizbank'a müracaat ettik. Uçağa bindik gittik. Pazarlık da bitti, teminat istiyorlar. Yok diyoruz tam o sırada telefon çaldı, teminat tamam dendi ve bu transferi gerçekleştirdik. Diğeri ise Şamil Ekinci müzesi yapıyoruz. Denizbank Genel Müdürü'ne ilettim. Katkıda bulunacaklarını söylediler. Trabzonspor'a destek verenler olarak Trabzon halkı olarak herkes bu karttan bir tane almayı kendine görev addederse bu katkı yeterli olacaktır.''

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ise Türkiye'nin 4 büyüklerinden biri olan Trabzonspor ile işbirliği yapmaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, ''Güzide kulüplerimiz vasıtasıyla Türkiye'de sporun gelişmesine katkıda bulunmak bizlere onur veriyor. Trabzonspor Bonus'la hem kulübün gelirleri artacak hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanacak'' dedi.

Trabzonsporluların kartlarıyla yapacakları her alışverişte kulüplerine de katkıda bulunacağını anlatan Ateş, ''Trabzonspor Bonus'un 5 yılda 100 bin kart sayısına ulaşacağını projenin kulübe toplamda yaklaşık 6 trilyon gelir sağlayacağını öngörüyoruz'' ifadelerini kullandı.

Sanatçı Beyazıt Öztürk, anlaşmayla ilgili kendisinin de teknik bilgisinin olmadığını belirterek, ''Bana haber vermediler, böyle bir anlaşma yapılacağını. Kendi aralarında anlaşmışlar. İnsan bir söyler. Ama aldım paraya ben bakarım. Onun için kim kimle anlaşıyorlar ne yaparlar onların bilecekleri iş. Karışmam sonra zan altında kalırım'' dedi.

Ayda 500 liranın üzerinde alış veriş yapanlara Trabzonspor'un attığı gol kadar bonus verileceğinin anlaşmada yer aldığını dile getiren Öztürk, ''Bu demek ki baya bonus kazanılacak. Çünkü bu sene maşallahınız var. Şenol hocaya elimi uzattım insanın tutması gelmiyor. Tuttuğu zaman ya 7 ya 8 tane atıyor çünkü'' diye konuştu.

Ağabeyim Trabzonsporlu olduğunu kaydeden Öztürk, Trabzonspor'un Anadolu'nun haykıran sesi olarak önemli bir kulüp olduğunu ifade etti.

Güneş ise, Trabzonspor'u her alanda büyütmek istediklerini kaydederek, ''Desteği olan Denizbank'a da teşekkür ediyoruz. Benim kart ile ilgili fazla bilgim yok ama futbol anlamında teknik bilgileri olmayanların konuştuğu bir ortamda herhalde biz de konuşuruz. Öyle bir artımız var. Taraftarların bu karta ilgi göstermesini istiyoruz, ben de bir tane değil birkaç tane almak istiyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ve Genel Müdür Sinan Engin kart hakkında şu bilgileri verdiler.

-Classic, Gold ve Plantinum olmak üzere 3 farklı kart tipinden oluşan Trabzonspor Bonus Kart'a sahip olanların Bonus'un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilek. Trabzonspor Bonuslular, anlaşmalı iş yerlerinde taksit, bonus kazanma ve harcama, tüm kampanyalardan yararlanma imkanlarına kavuşacak.

-Trabzonspor Bonus Kart'a ilk 3 ayda başvuranlar ilk yıl kart ücreti ödemeyecek üstelik 10 lira hoşgeldin bonusu kazanacaklar.

-İlk 3 ay boyunca başvurusu onaylanan her 5. kişiye Trabzonspor forması hediye edilecek.

-Trabzonspor taraftarlarına özel dönemsel kampanyalar devam edecek.

-Yapılan tüm alışverişlerden kulübe belirli oranda bir katkı payı aktarılacak. Kart sahipleri yaptıkları her harcama ile hiçbir ekstra ücret ödemeden kulüplerine katkıda bulunacak.

-Kart sahipleri Süper Lig ve Türkiye Kupası iç saha maçlarında biletlerin satışa sunulduğu ilk 2 gün, öncelikli bilet satın alma hakkına sahip olacak.

-Kart sahipleri Trabzonspor Clup'larda kulüp sponsoru mağazalarda ve anlaşmalı üye işyerlerinde sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan ve indirimlerden yararlanacak.

-Kart sahipleri Trabzonspor Profesyonel Futbol Takımı oyuncularının yer alacağı organizasyonlara katılma imkanı elde edecek.

-TrabzonCell uygulamasında da kart sahiplerine özel ayrıcalıklar sulunacak.

-Visa Paywave altyapısı ile temassız ödeme özelliğine sahip olan Çaykur Rizespor Bonus Kart ile, 35 lira ve altındaki ödemeler bozuk para taşımadan, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek.

-Trabzonspor Bonus'a arkadaşını getiren 5 lira bonus kazanacak.

-E-ekstra alanların kartına 5 lira yüklenecek.

-Trabzonspor kazandıkça kart sahibi de kazanacak. Trabzonspor Bonus Kart'ı ile ayda 500 lira harcama yapan, takımın attığı gol kadar ilave Bonus'u kazanacak.

Konuşmaların bitiminin ardından Başkanımız Sadri Şener, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'e arkasında TS Bonus 61 yazılı formayı hediye etti.

Teknik Direktör Şenol Güneş de Beyazıt Öztürk'e ismi yazılı 61 numaralı formayı verdi.

Daha sonra futbolcular ve konuşmacıların katılımıyla birlikte 'Bordosu mavisi, Bonus'un harbisi' sloganıyla taraftarların kullanımına sunulan kart ile birlikte fotoğraf çektirildi.

Şenol Güneş, bu sırada Beyazıt Öztürk’e 'Beyaz'ın fiziği iyi onu transfer edeceğiz' dedi. Beyazıt Öztürk ise Güneş'e nerede oynayabileceğini sordu. Güneş de 'Kilona göre' cevabını verince. Gineli oyuncumuz İbrahima Yattara, 'Sen yedek oynarsın' dedi. Beyazıt Öztürk de o zaman ikimiz de yedekte otururuz'' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve beraberindekilere Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yemek verildi. Yemekte Başkan Sadri Şener, Ateş’e plaket, Divan Başkanı Ali Özbak ise onur üyeliği belgesini takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor