Trabzonspor bombayı patlatıyor

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın Fildişi Sahilli yıldızı Ndri Romaric, kulübüne "Anlaşabilirsiniz" diyerek Trabzonspor'a transferine yeşil ışık yaktı.Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yle müthiş bir şampiyonluk yarışına giren Trabzonspor, gelecek

Trabzonspor bombayı patlatıyor

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın Fildişi Sahilli yıldızı Ndri Romaric, kulübüne "Anlaşabilirsiniz" diyerek Trabzonspor'a transferine yeşil ışık yaktı.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yle müthiş bir şampiyonluk yarışına giren Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transferde de hareketli günler yaşıyor. Bordo-mavililer, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın Fildişi Sahilli yıldızı Ndri Romaric'e transfer teklifinde bulunurken; 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, kulübüne "Anlaşabilirsiniz" diyerek transfer teklifine yeşil ışık yaktı.

Trabzonspor'a transferi konusunda kendisi açısından bir sorun bulunmadığını belirten Romaric, "Kulübüme 'Anlaşabilirsiniz' dedim. Sevilla ile halen 2 yıllık sözleşmem var. Kulübüm de anlaşırsa bu transfer gerçekleşir" dedi.

Bordo-mavililer, 27 yaşındaki futbolcunun transferini büyük oranda bitirirken, Sevilla'nın bir diğer Fildişili yıldızı Didier Zokora için de görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor