"Trabzonspor bizim kardeşimiz"

Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü oynanacak ve iki Karadeniz takımını biraraya getirecek olan karşılaşma öncesi Orduspor taraftar guruplarından fair play sözü geldi. Orduspor Yönetim Kurulu Üyelerinden Murat Gürsoy'un organizasyonunda biraraya gelen taraf

"Trabzonspor bizim kardeşimiz"

Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü oynanacak ve iki Karadeniz takımını biraraya getirecek olan karşılaşma öncesi Orduspor taraftar guruplarından fair play sözü geldi. Orduspor Yönetim Kurulu Üyelerinden Murat Gürsoy'un organizasyonunda biraraya gelen taraftar grubunun temsilcileri "Trabzonspor'u en iyi şekilde ağırlayacaklarını" söyledi.

 

Murat Gürsoy "Trabzonspor bizim kardeş kulübümüz" diyerek, Orduspor olarak Trabzonspor'u en iyi şekilde, centilmence ve fair play ölçüsünde ağırlayacaklarını, ama Orduspor taraftarına da 3 puanı alarak sezonun finalini yapmak istediklerini söyledi.

 

Orduspor'un efsane futbolcularından Pele Erol lakaplı Erol Aydoğdu, "Orduspor - Trabzonspor maçlarının her zaman centilmence oynandığını ve hiçbir zaman olay olmadığını hatırlatarak, haftasonu oynanacak maçta her iki takımın oyuncuları ve taraftarlarının bunu bir kez daha göstereceklerine inandığını" söyledi.

 

Orduspor taraftar gruplarından Çılgınlar'ın taraftar lideri Arif Aşçı'da; Hafta sonu oynanacak maça taraftar olarak iyi bir şekilde hazırlanacaklarını ve Trabzonsporlu kardeşlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağımızı düşüyorum diyerek, maçın dostluk içerisinde geçmesini diledi.

 

Fidangör Grubu lideri Deniz Kırkaya' da yaptığı açıklamada; Kulübümüze ve Ordu şehrine yakışan davranışlar içerisinde bulunarak Trabzonsporlu taraftarları en iyi şekilde ağırlayarak herkese gerçek Orduspor taraftarını göstereceğiz, dedi.

 

Akıncılar Taraftar Grubu adına konuşan Besim Kara'da; Orduspor taraftarının ne kadar hırçın, aynı zamanda ne kadar centilmen olduğunu lig boyunca gösterdiklerini, Trabzonspor maçında da bunu tekrarlayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor