"Trabzonspor bizi ciddiye almadı"

 Akçaabat Sebatspor eski başkanı Zeki Öztürk, 1461 Trabzon’un satılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu Akçaabat Sebatspor eski başkanlarından Zeki Öztürk, 1461 Trabzon takımının satılmasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. 2010-11 sezonunda Akçaab

"Trabzonspor bizi ciddiye almadı"

 Akçaabat Sebatspor eski başkanı Zeki Öztürk, 1461 Trabzon’un satılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

 
Akçaabat Sebatspor eski başkanlarından Zeki Öztürk, 1461 Trabzon takımının satılmasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. 2010-11 sezonunda Akçaabat Sebatspor’da başkanlık görevini yürüttüğü dönemde 1461 Trabzon’u almak için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile görüşme yaptığını ve söz aldığını söyleyen Öztürk, daha sonra Bordo-Mavililerin Başkanı Şener’in bundan vazgeçtiğini söyledi.
 
Öztürk’ün açıklamaları şöyle: “Akçaabat Sebatspor’un başkanı olduğum dönemde kulüp başkanı olarak yönetim kurulu üyelerimle birlikte İstanbul’ da Trabzonspor’un ofisinde Sadri Şener’in yanında dönemin Asbaşkanı Mahmut Aksu ve Muammer Saka’yı ziyaret ettim. Ziyaretimizde 1461 Kulübü gündeme geldi ve Sadri bey o tarihte dahi 1461’in Trabzonspor’un sırtında kambur olduğunu ifade etmişti.
 
Akçaabat Sebat Spor Kulübü başkanı olarak kendisine bir teklifte bulundum. Teklifimde “Sayın başkan A.Sebat Kulübümüzün durumu malum gel 1461 Trabzon Kulübünü bize ver. Biz Trabzon Sporun alt yapısı olacak şekilde (özellikle altını çizerek) ekonomik ve yönetimsel yönden bağımsız Akçaabat Sebatspor olarak şekillenelim, Trabzonspor’un emrinde sporcu yetiştirelim sizde bize oynatmadığınız ve yetişmesini istediğiniz futbolcuları verin bize katkınız olsun, biz de Bank Asya’ya çıkıp Trabzon’a hizmet edelim” dedim.
 
“Bu teklifimize istinaden sayın başkan (Şu an ligler başladı, şimdi olmaz ancak sezon sonu olur) demişti ve Asbaşkanı Mahmut Aksu’ya sezon sonu prosedür neyi gerektiriyorsa yapalım ve başkana kulübü verelim çalışmanı yap) şeklinde talimat vermişti. A.Sebatspor o sezon küme düştü. Sezon sonu beklentimizi Mahmut Aksu beyin görevine yeni gelen Nevzat Şakar ve kulüp saymanı Temel Kazancıoğlu’na ilettim. Ancak benimle herhangi bir görüşme yapılmadan ertesi sabah Trabzonspor sitesinde Nevzat Şakar’ın açıklaması yer aldı.
 
Şakar açıklaması (Son günlerde Trabzon basınında 1461 Kulübümüzle ilgili çıkan haberler asılsızdır, spekülasyondan ibarettir) şeklindeydi. Maalesef sayın Şakar bu açıklaması ile hem şahsıma hem de Trabzon ve A.Sebatspor camiasına çok saygısızlık yapmıştır.
 
Yaptığımız önerileri ciddiye almamışlardır. Bunun ciddiye alınmayacak tarafı nerede sayın başkan? Evet sayın yönetim kurulu üyeleri bu önerilerin veya tekliflerin ciddiyete alınmayacak yönü nedir, açıklar mısınız lütfen. Amacımız bölgede daha güçlü bir alt yapı kurulmasıdır. Bölgemiz gençlerinin bu uzun soluklu yolda kendilerine yer bulmalarıdır. Akçaabat Sebat’ın sıkıntılı günlerini atlatmasıdır. Bölge insanımızın rahat bir nefes alması, morallerin yüksek tutulmasıdır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor