Trabzonspor bıçak sırtında!

“Trabzonspor’un şu andaki forvetlerini toplasan bir tane golcü çıkmaz. Çünkü hiç birinde böyle bir yetenek yok. Pozisyona göre öne çıkmak yok, hava topu yok, hücum çeşitliliği yok.” “En geç ocak ayından itibaren transfer komitesi arayışlara başlamalı. Bel

Trabzonspor bıçak sırtında!

“Trabzonspor’un şu andaki forvetlerini toplasan bir tane golcü çıkmaz. Çünkü hiç birinde böyle bir yetenek yok. Pozisyona göre öne çıkmak yok, hava topu yok, hücum çeşitliliği yok.”

 “En geç ocak ayından itibaren transfer komitesi arayışlara başlamalı. Belirlenen futbolcuları izlemeli. Ancak transferleri başkan yapmayacak. Yönetim elini ayağını çekerek işi bilene bırakacak”

HÜSEYİN TOK KİMDİR

Trabzonspor taraftarının yaptığı 61. dakika kutlamalarının temelini atan efsane isim; Hüseyin Tok... 1973-1980 yılları arasında Bordo-Mavili formayı başarıyla taşıyan Tok, 6 kez A Milli Takım forması giydi. Milli takımda kendisiyle aynı mevkide Cemil Turan gibi önemli bir yıldızın olması, daha fazla milli olmasını engelledi.

Trabzonspor’da, efsane kadronun kurulduğu sezon 2. Lig şampiyonluğu ve ardından da tam üç tane 1. Lig şampiyonluğu yaşayan efsane isim Hüseyin Tok, toplam 80 gol attı. Fırtına’nın efsanesi, özellikle 61. dakikada attığı gollerle ünlendi. Hüseyin Tok’la yaptığımız röportajdan satırbaşları şöyle oldu.

GOLCÜ GİBİ GOLCÜ YOK

Trabzonspor’un şu andaki forvetlerini toplasan bir tane golcü çıkmaz. Çünkü hiç birinde böyle bir yetenek yok. Pozisyona göre öne çıkmak yok, hava topu yok, hücum çeşitliliği yok. Ancak bunların bir kısmı çalışmayla kazanılabilir. Eğer bu yönde çalışmalar yapılabilirse aralarından golcü olmasa da aralarından gol atan çıkabilir. “

İYİ OYUNCULAR TUTULMALI

Trabzonspor elindeki kaliteli futbolcuları tutabilmesi için 1 yıl önceden oturup konuşulmalı ve kulüpte kalması garanti altına alınmalıdır. Yönetim bu oyuncuların sözleşmesinin bitimine az bir süre kala ayağa kalkıyor ama senden çok daha cazip teklifi başka yerden aldıkları için elini kolunu sallayarak gidiyorlar. Ve bunun da kulübe faturası ağır oluyor.”

4 OYUNCU ALINMALI

Ayrıca Trabzonspor transferde çok geç kalıyor. En geç ocak ayından itibaren transfer komitesi arayışlara başlamalı.. Transferleri başkan yapmayacak. Yönetim işi bilene bırakacak. Böyle olursa Trabzonspor bizim zamanımızdaki Trabzonspor olur. Kesinlikle planlı programlı hareket edilmeli. Çünkü Trabzonspor, bıçak sırtında. Şuanda Trabzonspor’un 4 tane transfere ihtiyacı var. Savunma, orta saha, Sol kanat ve forvet.

Hüseyin Tok: Takım içinde sorun varsa bu sorun mutlaka çözülmeli

YARATICI FUTBOL OYNANMIYOR POZİSYON ÜRETMİYORLER

Takımda yetenekli oyuncu sayısı az. Bu yüzden yaratıcı futbol oynayıp gol pozisyonu üretemiyoruz. Yetenekli olanlarda adeta işi oluruna bırakmış, idare ediyor. Oysa Trabzonspor forması ağırdır. Bu formayı hak etmek için canla başla mücadele etmeliler. Takım içinde sorun varsa bu sorun mutlaka çözülmeli. Adrian, Bosingwa, Malouda kötü futbolcular değil

YERLİNİN İYİSİ İSTANBUL’A

Yerli futbolcuların iyisini İstanbul kapıyor. Kalanlar da bir işe yaramıyor. Bu nedenle Trabzonspor bir bakıyorsun 4. sırada bir bakıyorsun 6. sırada. Bu nedenle yararlanamayacağı oyuncuları bir an önce elden çıkarmalı. Bizim zamanımızda ilk yarı 42 puanla kapatırdık, şimdi ise tüm sezon bitmez üzere 39 puan var. Trabzonspor hiç iyiye gitmiyor. Buna biran önce dur demek lazım.

Haber :  Ergin ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler