'Trabzonspor beraberlik takımı'

PSV Eindhoven, Perşembe günü Trabzonpor'la oynayacağı UEFA Avrupa Ligi ikinci tur maçı hazırlıklarının Hollanda ayağını tamamladı.Teknik direktör Fred Rutten, "Trabzonspor'u pek iyi tanımıyoruz. Şampiyonlar Ligi maçlarına bakıldığında beraberliğe oynayan

'Trabzonspor beraberlik takımı'

PSV Eindhoven, Perşembe günü Trabzonpor'la oynayacağı UEFA Avrupa Ligi ikinci tur maçı hazırlıklarının Hollanda ayağını tamamladı.

Teknik direktör Fred Rutten, "Trabzonspor'u pek iyi tanımıyoruz. Şampiyonlar Ligi maçlarına bakıldığında beraberliğe oynayan bir takım olarak izlenim bıraktı” dedi.

De Graafschap lig maçı sonrasında dünü düz koşu yaparak geçiren Fred Rutten'in öğrencileri, Trabzonspor maçı öncesi Hollanda'daki son antrenmanını bugün yaptı. 11:00'de başlayan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

De Herdgang Sahası'nda yapılan antrenmanda futbolcular, koşunun ardından kondisyon ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdiler. İdmanda futbolcular birbirleriyle şakalaşırken Trabzospor maçı öncesi takımda morallerin yerinde olduğu gözlendi.

De Graafschap maçında sakatlanan Zakaria Labyad'ın da düz koşu yaparak katıldığı antrenmanla birlikte Hollanda çalışmalarını tamamlayan PSV Eindhoven, yarın sabah Trabzon'a uçacak.

Maç öncesi son çalışmasını yarın TSİ 19:00'da Hüseyin Avni Aker'de yapacak olan PSV, Perşembe günü Trabzosnspor'la karşılaştıktan sonra 17 Şubat Cuma günü TSİ 09:00'da Mehmet Ali Yılmaz Spor Tesisleri'nde yapacağı son antrenman sonrasında Hollanda'ya geri dönecek.

"Trabzonspor'un beraberlik takımı olduğunu biliyoruz"
Hollanda'da gerçekleşen son antrenman sonrasında, UEFA Avrupa Ligi 2.Tur ilk maçı için bir değerlendirme yapan PSV Eindhoven Teknik Direktörü Fred Rutten, "Trabzonspor'u pek iyi tanımıyoruz.

Şampiyonlar Ligi maçlarına bakıldığında beraberliğe oynayan bir takım olarak izlenim bıraktı. Kura sonrasında bizim için iyi bir kura olduğunu söylemiştim, aynı düşüncedeyim.

Trabzon'a savunma yapmak için gitmiyoruz. Puan veya puanlar alıp oradan geri döneceğimize inanıyorum" diyerek Trabzonspor'u eleyeceklerine inandığını söyledi.

Burak Yılmaz için özel önlem yok
Fred Rutten, ikinci tur ilk maçında Trabzonspor'un golcü ismi Burak Yılmaz için özel bir önlem alıp almayacağı sorusuna ise "Hayır, düşünmedim. Çok iyi bir golcü, mücadeleci ve hırslı olduğunu biliyoruz.

Bu maçta onun için savunma anlayışımızı değiştirmeyi düşünmedim. Futbolcularım her şeyin farkındadır. Eğer herkes üzerine düşen görevi yaparsa avantajlı bir skorla Hollanda'ya döneriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler