Trabzonspor beladan kurtuldu

Trabzonspor Borsa belasından kurtuldu...Alınan bilgiye göre Trabzonspor Sportif A.Ş.'nin İMKB'de yapmış olduğu çağrı işlemine katılım olmadığından dolayı bugün itibari ile Trabzonspor Futbol Kulübü borsa belasından kurtulmuş oldu.Trabzonspor Başkanı Sadri

Trabzonspor beladan kurtuldu

Trabzonspor Borsa belasından kurtuldu...

Alınan bilgiye göre Trabzonspor Sportif A.Ş.'nin İMKB'de yapmış olduğu çağrı işlemine katılım olmadığından dolayı bugün itibari ile Trabzonspor Futbol Kulübü borsa belasından kurtulmuş oldu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor için çok önemli bir gün olduğunu belirterek haber61'e şunları söyledi: "Bugün Trabzonspor kulübü için tarihi bir gündü. İki şirketi birleştirdik Trabzonspor Futbol A.Ş ile Sportif A.Ş. birleşti. 10 günlük çağrı bugün doldu. Bu Trabzonspor için bir güvendir. Yatırımcılarda para kazanacaklardır.

 

Daha güçlü bir Trabzonspor olacak. Bana göre Trabzonspor tarihinin en önemli 3-5 olayından biriydi. Trabzonspor yönetimine çok teşekkür ediyorum. Trabzonspor 85 trilyon borçtan kurtulmuş oldu. Aracı kurum Deniz yatırıma çok teşekkür ediyorum. 

 

Faruk Özak’a da ayrıca teşekkür ediyorum bana "bunu yap, bunu yap" diye arkamdan demiş ve "eğer bunu başarırsan heykelini dikeceğim"  demişti. Bakalım heykelimi dikecek mi? Tabi bu işin esprisi.

 

Çok daha güçlü Trabonspor var. Galatasaray'ın Fener’in modelinden çıktık Beşiktaş'ın modeline geçtik. Artık ne borcun olur ne sıkıntın olur. Herhalde benim hayatımda yaptığım en önemli işlerden biri bu. Tüm camiaya hayırlı olsun"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor