Trabzonspor Batista'nın peşinde!

Trabzonspor Medical Park'ın, Pınar Karşıyaka'da bu sezon sergilediği performansla adeta yeniden doğan Esteban Batista'ya talip olduğu öğrenildi.Eski Pınar Karşıyakalı Nihat Mala'nın genel menajer, Hakan Demir'in antrenör olarak görev yaptığı Karadeniz tem

Trabzonspor Batista'nın peşinde!

Trabzonspor Medical Park'ın, Pınar Karşıyaka'da bu sezon sergilediği performansla adeta yeniden doğan Esteban Batista'ya talip olduğu öğrenildi.

Eski Pınar Karşıyakalı Nihat Mala'nın genel menajer, Hakan Demir'in antrenör olarak görev yaptığı Karadeniz temsilcisinin, yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmayı hedeflediği ve ligde 15.8 sayı, 8.9 ribaund ortalaması yakalayan NBA patentli pivotla ciddi şekilde ilgilendiği bildirildi.

Pınar Karşıyaka yönetimi de sezon başında Anadolu Efes'ten kiralanan ve yapılan anlaşma gereği 1.2 milyon Euro yıllık ücretinin 960 bin Euro'luk bölümünü eski kulübünden alan Uruguaylı pivotla anlaşma zemini arıyor. Ancak Batista'nın yüksek maliyeti ve Trabzonspor dışında birçok ülkeden teklifler alması, Pınar Karşıyaka'nın işini zorlaştırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler