Trabzonspor baskette şok!

Tutku kamptan ayrıldı Trabzonspor MP Basketbol Kulübü’ne geçen yıl transfer olan ve büyük umutlarla alınan oyuncu Tutku Açık, Erzurum’da yapılan 2. etap kamp programını tamamlayamadan birkaç gün önce ayrıldı.Kulüpten alınan bilgiye göre oyuncunun, geçtiği

Trabzonspor baskette şok!

Tutku kamptan ayrıldı Trabzonspor MP Basketbol Kulübü’ne geçen yıl transfer olan ve büyük umutlarla alınan oyuncu Tutku Açık, Erzurum’da yapılan 2. etap kamp programını tamamlayamadan birkaç gün önce ayrıldı.

Kulüpten alınan bilgiye göre oyuncunun, geçtiğimiz sezon ameliyat olduğu ve bu nedenle kontrole gittiği belirtildi. 1.94’lük oyuncuyla ilgili ortaya atılan iddialar ise çok çarpıcı...

Oyuncunun bu sakatlığının Kulübün genel menajeri Nihat Mala tarafından bilindiği halde sözleşmesinin küçük bir ücret karşılığı fesih edilmediği buna karşın yeni bir sözleşmeyle tarihin uzatıldığı öne sürülüyor.

Bu arada Trabzonspor Basketbol takımı pazartesi günü 2. Etap kamp programının sonuna geldi ve pazartesi günü Trabzon’a tam kadro dönecekler. Oyunculara koçun birkaç gün izin vereceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler