Trabzonspor Basketin gölge yönetimi

Haber61/Spor Servisi Trabzonspor MP Basketbol Kulübü kongresini gerçekleştirdi.Trabzonspor’un Haluk Ulusoy Tesislerinde yapıldı.Hatırlarsanız adı değişti Kadir Özcan oldu.Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu değiştirmişti.Böyle şeyleri iyi bec

Trabzonspor Basketin gölge yönetimi
Haber61/Spor Servisi
 
Trabzonspor MP Basketbol Kulübü kongresini gerçekleştirdi.
Trabzonspor’un Haluk Ulusoy Tesislerinde yapıldı.
Hatırlarsanız adı değişti Kadir Özcan oldu.
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu değiştirmişti.
Böyle şeyleri iyi becerir zaten!
Neyse konumuza dönelim.
Kongre çok renkli geçti.
Geçen yıllara göre..
Yalnız dikkatimizi çekti.
Kulübün eski başkanları Celil Hekimoğlu, Mehmet Yiğit Alp gibi isimler katılmadı.
Onlara yakın isimler de katılmadı.
Kongrenin divan başkanlığını Ahmet Çubukçu yaptı.
Çubukçu doktor.
Kulübün fahri başkanı ve sponsoru Medical Park Hastanelerinin sahini Muharrem Usta’nın Trabzon’daki sağ kolu olan Çubukçu aynı zamanda Medical Park’ın Trabzon’daki başhekimi.
Yeni listeye girmeyen mevcut yönetimden Hasan Aktaş, faaliyet raporunu okudu.
Rapordu dikkat çekici noktaları sizlerle paylaşalım.
Trabzonspor MP Basketbol Kulübünün ana sponsoru  MedicalPark Hastanesi ile olan sözleşmenin devam ettiği ayrıca, ‘Hummel’ ile Forma sponsorluk sürecinin de devam ettiğini belirtti. Ayrıca ‘Meriç İnşaat’ ile yeni bir sponsorluk anlaşması yapıldığı ifade edildi.
Kulüp aleyhinde başlatılan eski dönemden süre gelen 30 icra dosyasının 19’u ödeme yapılarak kapatıldığı da ifade etti. 
Aktaş konuşmasını teşekkürler bitirdi.
Bakın kimlere teşekkür etti;
“Yönetim faaliyetimiz sürecinde bizlerden bir an olsun desteklerini esirgemeyen Trabzon Valisine, Büyükşehir Belediye Başkanına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederiz. Müsabakalar boyunca bizleri yalnız bırakmayan 13. adamımız olan muhteşem taraftarlarımıza, yazılı ve görsel basınımıza ayrıca maddi ve  manevi desteğini bizden esirgemeyen Medicalpark ve Liv Hospital Hastanaleri Yönetim  Kurulu Başkanı Sn Muharrem Ustaya özellikle ayrı ayrı huzurlarınızda teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
 
1-548.jpg
 
TRABZONSPOR BASKETİN GÖLGE YÖNETİMİ 
 
Trabzonspor MP Basketbol Yönetimine ünlü sanatçı Yusuf Güney de vardı. Hemde listeye girdi ve ilk yönetici icraatı olarak sezon başı konser verecek. Güney’in yönetime girmesi İstanbul basınında  bazı çatlak seslere yol açtı. “Şarkıları tutmadı yönetici oldu” gibi manşetler atıldı. Ama Güney sevilen bri sanatçı ve İstanbul’da çok yönetime giren sanatçılar gördük! Onları görmeyip de Güney’i görenleri dikkate almıyoruz.
Başarılar diliyoruz. Ayırca Trabzonspor eski oyuncularından spor yorumcusu Hamdi Aslan’ı hatırlarsanız bu köşede yönetime girecek diye yazmıştık! Muharrem Usta’nın ricasıyla.. Aynen de öyle oldu yönetimde yerini aldı. 
Güzel işlere imza atacağını umuyoruz. 
Bir de Genca Meriç, Coşkun Bülbül, Hasan Aktaş gibi isimlerin yönetimde olmayışına şaşırdık. Ama aldığımız duyumlara göre dışardan yine kulübe destek olacaklar. Yani ekip dağılmadı. Zaten Trabzon’da sosyal hayatta da sıkça bir araya geliyorlar kongre günü de geldiler ve sosyal medyada fotoğraf paylaştılar. Kulübün ‘gölge yönetimi’ yada ‘üst akılı’ olarak da diyebiliriz.
 
 
Muharrem Usta’nın as ekibi yani!
Trabzonspor başkanlığına aday olduğunda bu ekip aynen yönetimde yerini de alabilir.
Demedi demeyin..
İbrahim Kul ve Adnan Bayram Trabzon ekibinden tekrar listede yerini alması da dikkati çeken bir ayrıntı…
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıomsanoğlu’nun ise kongreye etkin olduğu söylenemez.
Yönetim listesine bakıldığında hiç ilgilenmedi de diyebiliriz.
 
2-176.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler