Trabzonspor basket takımı moral depoladı

Sezonu taraftarı önünde organize ettiği geceyle açan Trabzonspor Basketbol Takımı, Rize'in turistik merkezi olan Ayder Yaylası'nda moral depoladı.Yeni sezonu 19 Mayıs Spor Salonu'nda taraftarı önünde organize ettiği geceyle açan Trabzonspor Basketbol Takı

Trabzonspor basket takımı moral depoladı

Sezonu taraftarı önünde organize ettiği geceyle açan Trabzonspor Basketbol Takımı, Rize'in turistik merkezi olan Ayder Yaylası'nda moral depoladı.

Yeni sezonu 19 Mayıs Spor Salonu'nda taraftarı önünde organize ettiği geceyle açan Trabzonspor Basketbol Takımı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rize'in Ayder Yaylası'na giderek moral depoladı. Başkan Abiş Hopikoğlu ve tüm yöneticilerin bulunduğu gezide teknik kadro ve basketbolcular, neşeli bir gün geçirdi. Bordo-mavili ekibe bu sezon katılan yerli ve yabancı oyuncular, ilk kez geldikleri Ayder Yaylası’nın doğal güzelliklerine hayran kaldı. Bol bol fotoğraf çeken bordo-mavililer, Ankara’da Salı günü başlayacak TSYD Kupası hazırlık turnuvası öncesi stres attı.

Trabzonspor Bastekbol Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu, çok iyi bir kadro kurduklarını belirterek, "Bugün Ayder’e yaptığımız gezide oluşan ortam. Bu takımın hem saha içi hem saha dışında mükemmel bir ekip ruhu yakalayacağına beni inandırdı. Parke zeminde üzerinize düşeni yapın, gerisini bize bırakın. Trabzonspor sorunsuz bir sezon geçirip, hedefine ulaşacaktır” dedi.

Kaptan Kaya Peker de takım arkadaşları adına yaptığı konuşmada, böylesine samimi bir yönetici grubuyla çalışıyor olmanın kendileri için büyük bir şans olduğunu vurgulayarak, "Bundan sonra bize düşen, sizleri, taraftarlarımızı ve tüm kenti mutlu edecek sonuçları almaktır” şeklinde konuştu.

1003561_526593170746916_385793406_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor