Trabzonspor basket hedef büyüttü

BEKO BASKETBOL LİGİ'NE SES VE RENK GETİREN BİR TAKIM OLACAĞIZ"Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Aykon Ted Ankara Koleji karşısında aldıkları galibiyetle ligin 2. yarısına güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek,

Trabzonspor basket hedef büyüttü

BEKO BASKETBOL LİGİ'NE SES VE RENK GETİREN BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Aykon Ted Ankara Koleji karşısında aldıkları galibiyetle ligin 2. yarısına güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Takım olma yolunda devre arasından iyi istifade ettik. Yeni transferlerimiz takıma uyum sağladı. Ankara'da oynadığımız ilk maçta Aykon Ted Ankara Kolejine mağlup olmuştuk. Aldığımız galibiyetle bunun da rövanşını almış olduk. İyi defans yapıyoruz, takımımız oturdu. Bundan sonra daha iyi bir Trabzonspor izlettireceğiz. Ligin 2. devresinde ses ve renk getiren bir takım olacağız" dedi.

"HER GEÇEN GÜN ÇITAYI DAHA YÜKSEĞE KURACAĞIZ"

İyi yolda ilerlediklerini vurgulayan Saral, "Beko Basketbol Ligi'ne yeni bir takım kurarak başladık. Trabzon'a basketbolu daha çok sevdireceğiz. 5 Şubat'ta Ankara'da Fenerebahçe ile oynayacağımız kupa maçı var. Bu maçta da iddialıyız. Fenerebahçe ile oynayacağımız maçı kazanarak rakibimizi eli boş göndereceğiz. Bundan sonraki maçlarımıza bütün Trabzonsporluları davet ediyoruz. Her geçen gün, her geçen maçta çıtayı daha yükseğe kuracağız" şeklinde konuştu.

"DERBİ MAÇLARIN RÖVANŞLARINI ALACAĞIZ"

Saral, Trabzonlu seyircilerin Fenerbahçe maçlarına özel bir duyarlılığı olduğunu ifade ederek, "Bu maçta da Ankara'da taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Tek vücut Fenerbahçeye karşı mücadele vereceğiz. Ligin ilk yarısında Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Banvit'i elimizden çok az skorlarla kaybederek kaçırdık. Derbi maçların rövanşını ikinci yarıda alacağız. Rakiplerimizi elimizden kaçırmayacağız. En önemli maçımız Fenerbahçe maçıdır. Ankara'daki kupa mıçında Fenerbahçe'yi yenecek güçteyiz" diye konuştu.

1 Şubat Cumartesi günü Olin Edirne ile çok önemli bir maç oynayacaklarını hatırlatan Saral, "Bu maçı kazanarak, ligde galibiyet serisi yakalamayı hedefliyoruz. Olin Edirne karşısında alacağımız galibiyet Fenerbahçe maçı öncesi de bizim için bir moral olacaktır. Edirne'de bulunan taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen ve sürekli yanımızda olan sponsorumuz Medical Park'a ve Muharrem Usta'ya sonsuz teşekkür ederiz. Hep birlikte Trabzonspor Medical Park'ı hak ettiği yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler