Trabzonspor başkanlarından...

 Muharrem Usta aday olur mu?Trabzonspor’da bugüne kadar ismi ortaya atılan adaylar etrafında güven sorunu oluşurken, İşadamı Muharrem Usta’nın tavrı merak ediliyor. Adaylık konusunda henüz kararını vermediği öğrenilen Usta’nın yoğun baskı gördüğü belirtil

Trabzonspor başkanlarından...

 

Muharrem Usta aday olur mu?

Trabzonspor’da bugüne kadar ismi ortaya atılan adaylar etrafında güven sorunu oluşurken, İşadamı Muharrem Usta’nın tavrı merak ediliyor. Adaylık konusunda henüz kararını vermediği öğrenilen Usta’nın yoğun baskı gördüğü belirtilirken, Usta’nın daha çok delegeyi önemsediği kaydediliyor. Derin Trabzonspor’un çıkaracağı adayın bu süreçte seçim alma şansı olmadığını iyi gözlemleyen Usta’nın yakın çevresi yol haritasını buna göre belirliyor. Usta’nın aday olması halinde çok önemli mesajlar vereceği ve takdir gören bir listeyle seçime gideceği belirtiliyor.

Eyüp Aşık neden sessiz?  

Eyüp Aşık Trabzon’un futbolunda da siyasetinde de etkili bir isim. Hala da öyle. Onunla birlikte siyasete girenlerin o kadar çok etkinliği yok. Sonradan girenlerin bile. Aşık’ı bu denil etkili kılan özelliği Trabzon’dan kopmaması, Trabzon ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmesi sorumluluk yüklenmesidir.

Şu anda Aşık için iki yol ayrımı var. Bir siyaset ikincisi Trabzonspor. Aşık’ın hem siyasette hem de Trabzonspor’da çözümlenmemiş hesapları da var. Yakın dostları Aşık’a Trabzon Büyük Şehir Belediye başkan adayı olmasını söylüyor. CHP ile de dirset temasındalar. Aşık, CHP’den Büyükşehir belediye başkan adayı olur mu? Bizce zor. Aşık’ın yol haritasında Trabzonspor Başkanlığı da var. Aşık buna sanki daha yakın gibi. Eyüp Aşık Trabzonspor başkanlığı ile ilgili olarak izlenimlerimize göre beklemede. Zira, genel kurulun yapılmama ihtimalini daha fazla görüyor. Bir de aday olup, adaylıktan çekilmek zorunda kaldığı dönemden edindiği tecrübe ile kendini saklıyor. Trabzonspor ile ilgili olarak genel kurul kulislerinin nabzını dinleyenlerin Aşık’ın sessizliğinden hareketle aday değildir ihtimalini düşünmemeleri gerektiğini hatırlatalım.

Başkanların diğer isimleri neler yapıyor

 

Takımın yaşadığı kötü gidiş ile birlikte 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacağı açıklanan ancak henüz resmen ilan edilmeyen kongre öncesi adaylar çalışmalarını sürdürüyor.

Kongre kararının netleşmemesinden dolayı adaylar listeler hakkında bilgi vermekten kaçınırken, resmen adaylıklarını açıklayan Metin Atasoy, Emre Aksoy, İbrahim Hacıosmanoğlu ve aday olacağını dile getiren Ahmet Fazıl Afacan ile birlikte adaylığı gündemdeki Hakan Kulaçoğlu’nun yanı sıra Başkan Sadri Şener’in yeni bir liste ile seçime girmesi yüksek ihtimal olarak göze çarpıyor. Gündemdeki en çok ilgi çeken isimlerin başında ise Muharrem Usta geliyor. Usta’nın aday olması için çalışma yapılırken, adayların kongre tarihinin kesinleşmesini beklediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler