Trabzonspor başkanının düşüncesi nedir?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, Spor Kompleksinin adıyla ilgi yaptığı açıklamada Trabzonspor’un başkanını sesiz kalmakla suçladı. Çakıroğlu, “ Trabzon’da tartışılan bir diğer mesele ise Akyazı Spor Kompl

Trabzonspor başkanının düşüncesi nedir?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, Spor Kompleksinin adıyla ilgi yaptığı açıklamada Trabzonspor’un başkanını sesiz kalmakla suçladı. Çakıroğlu, “ Trabzon’da tartışılan bir diğer mesele ise Akyazı Spor Kompleksi’ne verilecek isimdir. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti nezdinde eleştirilerimi önceden de dile getirmiştim. Kamuoyundaki bilgi kirliliğinin devam etmesi üzerine bir kaç konuya daha değinmek ihtiyacı duydum. 24 Kasım 2013 tarihinde dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı’daki temel atma töreninde Trabzon halkına ve taraftarlara seslenerek, ‘Adını siz koyacaksınız’ ifadlerini kullanmıştı.”dedi.

Çakıroğlu, “ Buna rağmen, sergilenen tavır AK Parti 2014 Mahali İdareler Seçim Beyannamesi sayfa 17-18’de tarif edilen, açıkça yazılı olan katılımcı belediyecilik anlayışından uzak, işgüzarlıktan öteye geçmemektir. Ayrıca Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Trabzonspor arasındaki siyasi yakınlığın da daha anlaşılır ifadelerle paylaşılması beklenmektedir. Sayın Gümrükçüoğlu’nun yanıltıldığı ihtimalinden hareketle yapılan yanlışın masumiyetini, birden fazla komplo teorisi gibi göstermek Trabzonspor başkanının olması gereken tarafsızlığına gölge düşürmektedir. Akyazı’ya isim verme teklifi de tavsiyeside, önerisi de, oylanması da, meclisten geçirilmesi de Sayın Gümrükçüoğlu marifetiyle yapılmıştır. Asıl yanış olan yanlışa karşı duran Trabzon’u, Cumhurbaşkanı ismi üzerinden provokasyon komplo ihtimali ile itham etmektir.”ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor başkanı başkan olduğunun farkında mi diye soran Çakıroğlu, “ Hatırlatmak isterim ki Hacıosmanoğlu Trabzonspor’un başkanıdır AK Parti Trabzon il başkanı değildir. Sayın Gümrükçüoğlu’nun yanıltıldığı, yanlış yönlendirildiği noktasında fikir beyan edecek olan son kişi Sayın Hacıosmanoğlu’dur. Akyazı Spor Kompleksi için Sayın Hacıosmanoğlu’nun, Trabonspor adına düşündüğü bir isim var ise açıkça ortaya koymalıdır. Hacıosmanoğlu’nun, Başkanın yanıltıldığı, Sayın Cumhurbaşkanı üzerinden provakasyon yapıldığı ihtimali gibi siyasileri savunan söylemlerden uzak , Trabzonsporun ve taraftarlarının menfaatine söylemlerde bulunması daha doğru olacaktır.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler