Trabzonspor Başkanına ‘sokak’ cevabı

Haber61/ Spor ServisiTrabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun son verdiği röportajda, “24 saat bu kulüp için çalışıyorum, bunun karşılığını almadan gitmem. Yönetime sokaktan adamlar aldık, hata yapmışız. Konuşanlar gelsinler benimle halkın içe

Trabzonspor Başkanına ‘sokak’ cevabı

Haber61/ Spor Servisi

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun son verdiği röportajda, “24 saat bu kulüp için çalışıyorum, bunun karşılığını almadan gitmem. Yönetime sokaktan adamlar aldık, hata yapmışız. Konuşanlar gelsinler benimle halkın içerisinde gezsinler.” sözleri olay oldu. Trabzonspor yönetiminin istifa edenler dahil, şimdi  başkanın ne demek istediğini, içlerinden hangisini yada hangilerini kastettiğini anlamaya çalışıyor.

Kamuoyunda da, "Acaba bunların hangisi sokaktan geldi?" sorusu tartışılıyor.

Öte yandan yine gözler yönetimden istifa edenlere çevrildi. İstifa eden yöneticilerden Çetin Kansız, “Delikanlıysa sokaktan aldıklarını açıklasın? Bekliyoruz bizde ona göre cevabımızı vereceğiz” diyerek cevap verdi.

 

ADAMSA AÇIKLAR

İstifa edenler arasında yer alan Sebahattin Çakıroğlu da şunları söyledi;

“Gayet güzel kendi kalitesini belli ediyor. Böyle bir sözün muhatabı olmam. Muhatabı değilim. Sokaktan kimi almış! Eğer biraz adamsa sokaktan kimi aldığını açıklarlar. Yanında yönetici arkadaşları var ayrılanlar var. Ayrılanlar hepsi belli mevkilerde iş adamları. Sokaktan birilerini almışsa bu arkadaşımız. Bu arkadaşların sokaktaki görevleri neymiş onu da söylesin?

Sokaktan aldığını açıklamazsa da haramzadedir.

O Trabzon’u düşürdüğü dertten kurtarsın. Yaptığı hatalar nedeniyle  futbolcuları, oradaki insanları casus ilan ediyor, sonra arkadaşlarını başka şeylerle itham ediyor. Ama bunlar o’nu kurtarmayacak. Seçim gününde beri verdiği hangi sözü tuttu açıklasın bir tanesini söylesin ben susacağım. Bir tane verdiği sözü tuttu mu? Tutmadı!

Hacıosmanoğlu aynaya baksın. Bugüne kadar ki hangi işleri yaptı nerenin sahibidir kaç para vergi vermiştir lütfen açıklasın ondan sonra da sokaktan aldıklarını açıklasın?

 

TRABZONSPOR BAŞKANINA YAKIŞMAYAN SÖZLER

İstifa edenlerden İrfan Coşkun, ‘yakışmadı’ yorumunu yaptı. Coşkun, “Trabzonspor başkanına böyle bir söylem yakışmaz. Böyle bir söylemde olan birinin zaten o koltukta olması da uygun değil. O yönetimdekilerin istifa edenler dahil hiçbiri sokaktan gelmemiştir! Alanında kendini kanıtlamış saygın iş adamlarıdır. Camianın saygın isimleridir. Ben bu sözü üstüme almadım” derken

Kimi kastediyor sorusuna Coşkun, “Eğer ki beni kastediyorsa da buna da cevap veririm” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor