Trabzonspor Başkan Adayı İstanbul’a çıkartma yaptı

Yargıtay’ın verdiği onama kararı ardından olası erken seçim  ihtimaline karşı hareketlilik her geçen gün tırmanıyor.Bordo-Mavili kulübün Yargıtay’ın verdiği onama kararının ardından nasıl bir yol haritası çizeceği belirlenirken olası erken seçim için çalı

Trabzonspor Başkan Adayı İstanbul’a çıkartma yaptı

Yargıtay’ın verdiği onama kararı ardından olası erken seçim  ihtimaline karşı hareketlilik her geçen gün tırmanıyor.

Bordo-Mavili kulübün Yargıtay’ın verdiği onama kararının ardından nasıl bir yol haritası çizeceği belirlenirken olası erken seçim için çalışmalarını sürdüren Başkan adayı Celil Hekimoğlu İstanbul’a çıkartma yaptı. Yönetim listesini büyük ölçüde şekillendiren Hekimoğlu İstanbul ziyaretlerinde  ilk olarak 1967 Trabzonsporlular Dernek Başkanı Alaattin Hatayoğlu ve yönetimi ile bir ara geldi.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneğine de ziyarette bulunan Hekimoğlu burada dernek başkanı İsmail Turgut Öksüz ve yönetimine projeleri hakkında bilgi aktardı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i de makamında ziyaret eden Hekimoğlu Sultanbeyli Trabzonsporlular Derneğini de ziyaret ederek Başkan Alaattin Aksoy ve Yönetimiyle görüş alış verişinde bulundu.

İstanbul’da temaslarını sürdüren Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu ziyaretlerine bugün de devam etti. Gazeteci Olcay Çakır, Erdal Hoş, Bülent Şirin, sedat Tunalı ve eski yönetici Tahsin Usta ile yemekte bir araya geldi. Bu ziyaretin ardından 1461 Trabzonsporlular Dernek Başkanı İbrahim Tüfekçi ve Yönetimi ile bir araya gelen Hekimoğlu, Erenköy Trabzonsporlular Dernek organizasyonunda bir araya geldi.

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, Trabzonspor Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ve Trabzonlular Dernek Federasyon Başkanı Dursun Çağlayan ve yönetimi ile bir araya gelecek.

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu’nun İstanbul’da yaptığı görüşmelerde Başkan seçilmesi halinde camianın bölünmüşlüğünü ve parçalanmışlığını ve kırgınlığını ortadan kaldırmak ve kulübün ekonomik yapısını sağlam temellere oturtup ekonomik anlamda kulübün ilerleyen dönemlerde sıkıntı çekmeyeceği bir sistem oluşturulacağını söyledi.

Haber61/ Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler