Trabzonspor Avrupaya odaklandı!

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı 4 beraberlikle güven bunalımı yaşayan Trabzonspor, Polonya temsilcisi Legia Warszawa karşısında Avrupa'da moral bulmak istiyor.Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta geride kalmasına rağmen henüz galibiyetle tanışmayan ve o

Trabzonspor Avrupaya odaklandı!

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı 4 beraberlikle güven bunalımı yaşayan Trabzonspor, Polonya temsilcisi Legia Warszawa karşısında Avrupa'da moral bulmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta geride kalmasına rağmen henüz galibiyetle tanışmayan ve oldukça moralsiz olan Trabzonspor, yüzünü UEFA Avrupa Ligi L Grubu 2. maçında sahasında oynayacağı Legia Warszwa maçına çevirdi. Ligde aldığı beraberliklerin ardından güven bunalımı yaşayan ve eleştiri oklarını üzerine çeken bordo-mavili takım, Avni Aker'de oynayacağı maçı kazanarak ligin havasından biraz olsun uzaklaşmak istiyor.

Yeni bir takım kurmanın sancılarını yaşamanın yanı sıra, sakatlıklar nedeniyle birçok oyuncusunu kullanamayan teknik direktör Vahid Halilhodzic, ligde yaşanan puan kayıpları sonrası eleştiri oklarını üzerine çekti. Kasımpaşa maçı sonrası bütün mesaisini Legia Warszwa maçına ayıran teknik direktör Vahid Halilhodzic, futbolcularından da bütün enerjilerini bu maça vermelerini istedi.

Rakibin maç kasetlerini izleyerek artı ve eksilerini not alan tecrübeli teknik adam, edindiği bilgileri oyuncularıyla yaptığı toplantılarda paylaşıyor. Futbolcularıyla tek tek toplantılar yaparak takımı motive etmeye çalışan tecrübeli teknik adam, Legia Warszwa maçına kadar ligi bir kenara bırakıp Avrupa'ya odaklanmaları gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor