Trabzonspor Avrupa'nın gündeminde!

Transferin hızlı takımlarından Trabzonspor,transfer haberleriyle Avrupa'nın saygın yayın organlarınada haber olmaya başladı. İngiliz Daily Mail ve  Skysport Kolo Toure transferini, Avrupa'nın en ünlü spor dergilerinden  France Footbol dergisi ise Slimani

Trabzonspor Avrupa'nın gündeminde!

Transferin hızlı takımlarından Trabzonspor,transfer haberleriyle Avrupa'nın saygın yayın organlarınada haber olmaya başladı. İngiliz Daily Mail ve  Skysport Kolo Toure transferini, Avrupa'nın en ünlü spor dergilerinden  France Footbol dergisi ise Slimani transferiyle Trabzon'u gündeme taşıdı

 Cardozo, Constant, Belkalem ve Medjani transferleriyle Avrupa'da büyük ses getiren Trabzonspor , İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'da forma giyen 33 yaşındaki Fildişi Sahilli defans oyuncusu Kolo Toure'yi de gündeminden düşürmüyor

İngiliz Daily Mail Gazetesi'nde yer alan habere göre Karadeniz ekibi bu transfer için Liverpool'a 1.5 milyon pound ödeyecek. İngiliz ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Kolo Toure'nin Burnley takımıyla da kapalı kapılar ardında görüşmeler yaptığı ancak anlaşamayınca Trabzonspor'un teklifini kabul ettiği bildirildi.

 Liverpool'un, savunmaya Southampton'dan Dejan Lovren'i transfer etmesiyle kadro şansı iyice azalan Toure'yi satmaya sıcak baktığı ve Trabzonspor'un yaptığı teklifi kabul etmek zorunda kaldığı belirtildi.

Öte yandan İngilizlerin ünlü yayın kuruluşu Sky Sports da Trabzonspor'un Liverpool'un tecrübeli oyuncusu Kolo Toure'nin transferini bitirdiğini yazdı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun “Toure ile anlaştık” açıklamalarına yer veren SKY Sports, bordo-mavililerin Fildişili oyuncuyu birkaç gün içinde duyuracağını açıkladı.

Bu arada France Football Dergisi, Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde olan Islam Slimani'nin Sporting Lizbon'dan ayrılmaya yakın olduğunu yazdı. West Ham United ve Trabzonspor'un Cezayirli golcü ile ilgilendiğini yazan France Football, Portekiz Kulübü'nün 12 miyon avro bonservis bedeli istediğini ancak ilgilenen iki kulübün de 8 milyon avro civarında teklif verdiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor