Trabzonspor Avrupa'da rakip tanımıyor

Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası L Grubu 2. tur ilk maçında Trabzonspor Medical Park, Belçika'nın Antwerp Giants takımını 89-79 yenerek gruba iyi bir başlangıç yaparken Avrupa'da da 7'nci maçından da galibiyetle ayrıldı.Kulüp genel menajeri Nihat Ma

Trabzonspor Avrupa'da rakip tanımıyor

Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası L Grubu 2. tur ilk maçında Trabzonspor Medical Park, Belçika'nın Antwerp Giants takımını 89-79 yenerek gruba iyi bir başlangıç yaparken Avrupa'da da 7'nci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Kulüp genel menajeri Nihat Mala, ilk kez mücadele ettikleri Avrupa'da başarılı sonuçlar aldıklarını ve hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Grupta ilk maçlarını oynadıklarını ve önlerinde 5 karşılaşmanın daha bulunduğunu dile getiren Mala, "Hedefimiz ilk 8'e yükselmek. 5 maçımıza da aynı ciddiyetle çıkıp galibiyetlerimizi sürdürmek ve bu  hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Avrupa'da oynadıkları takımların ciddiye alınması gerektiğini söyleyen Mala, "Bir önceki grupta iki maçta yendiğimiz Magnotif takımı, Le Mans'ı farklı şekilde mağlup etti. 'Köy takımı' denilen takım, 17 sayı fark attı. Bu da grupların ne kadar zor, ciddi olduğunu gösteriyor. Biz bu kupanın iddialı takımlarından biriyiz ve bu iddiamız sürecek" diye konuştu.

Mala, taraftarların gösterdiği desteğe teşekkür ederek, "Onlarla maçlarımızı kazanıyoruz. Verdikleri destekten memnunuz. Hafta içi olmasına karşın desteklerini bizden esirgemiyorlar. Bu desteğin artarak devam etmesini istiyoruz. Alacağımız sonuçlarla onları mutlu etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler